Maison Dupuy Hotel

Dette foto er fra New Orleans

Fakta om hotellet

Mødefaciliteter
  • Mødelokaler
  • Business Center
Værelses faciliteter
  • Ikke ryger værelser
Hotel faciliteter
  • Room service
  • Døgnåben reception
  • Hund

Her skal du bo

Vis på kort

Det kendte og historiske hotel ligger på gaden Rue Toulouse i kvarteret French Quarter. Det ligger kun to blokke fra den berømte gade Bourbon Street.

Det klimatiserede hotel ligger i en for kvarteret typisk baggård. Det råder over 5 etager med i alt 200 værelser, heraf 5 suiter. Bygningen rummer desuden en døgnåben reception, en safeboks, en garderobe, en elevator og en bar samt en af byens bedste restauranter. Hertil kommer spillelokale og konferenceindretninger. Gæsterne har endvidere mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (mod betaling) samt gå på internettet. Uden for hotellet er der mulighed for at parkere bilen (mod betaling).

De hyggelige værelser er indrettet med et komplet udstyret badeværelse med hårtørrer. Herudover er værelserne udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, kingsize seng og safeboks (mod betaling). Desuden er der også minibar, strygejern og strygebræt samt mulighed for at lave te og kaffe på værelserne. Klimaanlæg og radiatorer bliver reguleret centralt.

På de velholdte udendørs arealer finder man en opvarmet swimmingpool og en whirlpool. Gæsterne har desuden mulighed for at benytte hotellets eget fitness-studie og egen indendørs swimmingpool.

Bestil her