Omni Royal Orleans Hotel

Dette foto er fra New Orleans

Fakta om hotellet

Mødefaciliteter
  • Mødelokaler
  • Business Center
Hotel faciliteter
  • Room service
  • Døgnåben reception
  • Hund

Her skal du bo

Vis på kort

Hotellet ligger i hjertet af det historiske French Quarter ved Royal Street, som er populær for antikke forretninger, specialbutikker og andre butikker.

Det klimatiserede city-hotel i New Orleans-stil blev omfattende renoveret i 2005 og har fordelt på 7 etager i alt 346 værelser. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs. Hertil kommer en garderobe, en elevator og en kiosk. Herudover er der konferencemuligheder, 2 barer og en restaurant. Ydermere er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (mod betaling). Der er desuden også parkeringsmuligheder til bilen (mod betaling).

De komfortabelt indrettede værelser har et komplet indrettet badeværelse og hårtørrer. Hertil kommer telefon, satellit-/kabel-tv, radio og internetadgang. I de stilfulde boligenheder finder man endvidere dobbelt- eller kingsize seng samt individuelt regulerbart klimaanlæg og radiatorer. Naturligvis er der også en minibar, strygejern og strygebræt, en skærm samt en safeboks (mod betaling), ligesom der også er mulighed for at lave kaffe og te.

På de velholdte udendørs arealer finder man en opvarmet swimmingpool, som er åben i sæsonen samt en pool-/snackbar og en solterrasse. Der er desuden mulighed for at dyrke motion i et fitness-studie.

Der serveres morgenmad, frokost og aftensmad.

Bestil her