Life Hotel NoMad New York

Dette foto er fra New York City

Charmerende hotel i nærheden af Empire State Building. Herald Square Hotel er beliggende på Manhattan i New York, blot 5 minutters gang fra Empire State Building. Hotellet er ideelt til jer, som ønsker at bo tæt på New Yorks mange turistattraktioner.

Bestil her

Fakta om hotellet

Hotel faciliteter
  • Gratis WiFi

Her skal du bo

Vis på kort

New York er en fascinerende storby, der tilbyder mange forskelligartede aktiviteter. Her kan I blandt andet besøge mindemærket for 9/11, Ground Zero, som giver jer et indblik ind i tragedien da Tvillingetårnede styrtede sammen, slappe af i den store Central Park eller lade jer betage af den store kunstsamling på Guggenheim Museum. New York er ligeledes en shoppingdestination i verdensklasse, og I kan blandt andet købe designervarer til fordelagtige priser i Century 21 og Woodbury Common Premium Outlets.

Herald Square Hotel tilbyder en unik beliggenhed under jeres ophold i New York. Her har I nem adgang til byens primære turistattraktioner, og hotellets imødekommende personale står altid klar til at anbefale en af områdets mange restauranter eller hjælpe jer med at købe billetter.

Dette centralt beliggende hotel byder på:
- Gratis te og kaffe i lobbyen
- Daglig rengøring
- Udflugtsskranke
- Selvbetjeningsvaskeri

Afstande:
- Empire State Building: 0,5 km
- Macy’s: 0,5 km
- Times Square: 1,2 km

Alle hotellets 94 røgfrie værelser har:
- Aircondition, TV, værdiboks, gratis WiFi og daglig rengøring
- Eget badeværelse med badekar og gratis toiletartikler

Bestil her