New York - For fulde sejl mens solen går ned

Sejltur med Clipper City

Få en vidunderlig start på jeres aften i New York med en to-timers sejltur i solnedgangen. Ombord på den charmerende skonnert Clipper City vil I få en storslået udsigt til verdens mest berømte skyline og Frihedsgudinden, imens solen forsvinder ned i horisonten. Læn jer tilbage og nyd det smukke panorama med en drink i hånden og vinden i håret.

Fra 347 kr.
pr. person for 2 timers sejltur med Clipper City.

Rejseperiode:
Maj - oktober

Afgange: Daglig

Varighed: 2 timer

Pris pr. person fra:
Voksen: 347 kr.
Barn (1-12 år): 175 kr. 

Bestil udflugten hos din rejsespecialist

få et tilbud

om udflugten

En maritim oplevelse

New York er et magisk sted. Ikke mindst når den ikoniske skyline ligger badet i rødgyldne nuancer og solen spejler sine sidste stråler i glasfacaderne. Frihedsgudindens markante silhuet får en højtidelighed over sig, når solen forsvinder bag hende og svøber hende i en lilla nattehimmel. I kan betragte den forførende by, der lysglimt for lysglimt vågner op til natten, imens I nyder en drik i baren ombord på den charmerende skonnert Clipper City.

Ønsker I den fulde maritime oplevelse, kan I hjælpe med at sætte sejlene, når I begiver jer afsted mod solnedgangen. Denne to timer lange Twilight Sail er en perfekt begyndelse på en dejlig aften i New York.

kort

Vis på kort

få et tilbud