New York - Ground Zero Tour

Rundvisning på Ground Zero

Ground Zero og kraterne efter tvillingetårne er i dag forvandlet til et rørende monument for 9/11, hvor newyorkere og folk fra hele verden kan mindes og sammen heale sårene efterladt af tragedien. I dag kan I opleve området og høre de rørende historien fra guider, der har haft 9/11 helt tæt inde på livet.

Fra 251 kr.
pr. person for Ground Zero guidet tur.

Rejseperiode:
Hele året.

Åbent: Daglig, kl. 10.30 og 14.00

Varighed: 1½ time

Pris pr. person fra:
Voksen:  251 kr.
Barn (6 - 12 år):  225 kr. 

Bestil udflugten hos din rejsespecialist

få et tilbud

om udflugten

En rørende rundvisning

Den 11. september 2001 var en tragisk dag i New York, da World Trade Centers tvillingetårne blev angrebet og kollapsede. I dag er hele området, kendt som Ground Zero, forvandlet til et monumentalt mindesmærke for de næsten 3000 mennesker, der mistede livet. Tag med på en rørende rundvisning, hvor guider, der selv har haft 9/11 angrebet helt tæt på livet, giver jer et unikt og personligt indblik i tragedien, der ændrede USA og New York for evigt.

St. Paul’s Chapel, Firefighter’s Memorial Wall og 9/11 Memorial

Oplev St. Paul’s Chapel med gaver og hilsner sendt af mennesker fra hele verden og Firefighter’s Memorial Wall, der hylder de 343 brandmænd, der mistede livet under redningsaktionerne. De to Reflecting Absence Pools i tvillingetårnenes markante kratere lader jer dvæle ved navnene på de godt 3000 mennesker, der omkom under og efter angrebet, mens det nye imponerende One World Trade Center tårner over jer som et insisterende symbol på viljen til at komme videre.

One World Trade Center

One World Trade Center, ofte kaldet Freedom Tower, tårner i dag 541 meter over Ground Zero. Bygningen, der i dag er USA's højeste, udfylder den del af New Yorks ikoniske skyline, der tidligere var prydet af World Trade Centers to tvillingetårne. På toppen af tårnet ligger One World Observatory, hvor I kan opleve et storslået panorama over den smukke by og gå på opdagelse i innovative udstillinger.

Kombinere jeres Ground Zero Tour med et besøg i One World Observatory og oplev New Yorks højeste bygning og nye stolthed.

I kan tilkøbe et besøg på 9/11 Museum ved forespørgsel.

kort

Vis på kort

få et tilbud