New York - Powershopping i Woodbury Common Outlets

Powershopping i 220 butikker

Ingen tur til New York uden shopping. Og hvorfor ikke gøre som amerikanerne selv og gå på mærkevarejagt i outlettet Woodbury Common, der ligger blot en times kørsel nord for New York. Her findes butikker nok til at opfylde en hver shopaholics vildeste drøm og oven i købet spare 25-65%. Kan det blive meget bedre?

Fra 282 kr.
pr. person for bustransport fra New York til Woodbury Common Outlet t/r og mulighed for shopping af mærkevarer til billige priser.

Rejseperiode:
Hele året.

Afgange: Daglig    

Varighed: Sæt hele dagen af

Pris pr. person fra:
Voksen: 282 kr.
Barn (3 - 11 år): 155 kr.
 

Bestil udflugten hos din rejsespecialist

få et tilbud

om udflugten

Shop amok

Skal jeres tur til New York tjene sig selv ind igen, så tag en tur til Woodbury Commons Outlet. Blot en time nord for New York ligger dette shoppe-mekka og frister med 220 butikker med dyre mærker til små priser. Listen over kendte brands er lang og indeholder navne som Nike, Bottega Veneta, Michael Kors, Burberry, Ralph Lauren, Prada, Jimmy Choo og mange, mange flere. Med rabatter mellem 25-65% kan I nemt fylde jeres kuffert op.

Woodbury Common Outlets er et sted for selvforkælelse. I USA er der sjældent langt til de gode restauranter, og heller ikke i Woodbury Common skal I lede længe. Der findes restauranter til alle smagsløg, aldre og budgetter, så I kan stille sulten oven på jeres powershopping. Behøver I lidt ekstra velvære efter jeres shoppe-eventyr, kan I besøge C’est La Vie Spa & Salon og blive masseret godt igennem. Der venter en dejlig dag i Woodbury Common Outlets.

Turen starter/slutter i New York og inkluderer bustransport.

kort

Vis på kort

få et tilbud