New York - Spænd hjelmen og oplev byen fra en cykel

Udforsk New York på to hjul

De fleste storbyer mærkes bedst til fods eller på cykel, og New York er ingen undtagelse. Hop på cyklen og få et unikt indblik i NYs mangfoldige og hippe verden på Manhattan og i Brooklyn. Mærk vinden i håret over de ikoniske hængebroer og oplev det smukke vue over New Yorks famøse skyline, der hvor det opleves bedst, fra historiske Brooklyn Hights.

Fra 309 kr.
pr. person for tur med engelsktalende guide, leje af cykel og hjelm.

Rejseperiode:
Marts - november.

Afgange: Daglig

Varighed: 2 timer

Pris pr. person fra:
Voksen: 309 kr.
Ingen børnerabat - turen anbefales ikke til børn under 12 år.
 

Bestil udflugten hos din rejsespecialist

få et tilbud

om udflugten

Seværdigheder set fra toppen af pedalerne

New York er en by med mange ansigter, og den bedste måde at opleve dens kulturelle puls er ved at glide igennem byen på cykel. Så hop i sadlen og se New York fra en helt ny vinkel på denne cykeltur i byens mest spændende kvarterer, Manhattan og Brooklyn. Ad bilfrie stier cykler I langs Hudsonfloden og udforsker pulserende Tribeca med de industrielle pakhuse og den grønne enklave Battery Park.

I vil for alvor opleve kontrasten, når I suser igennem det fortravlede Financial District med Wall Street over East River til det trendy DUMBO med sin spirende kunstscene og fantastiske havnepromenade.

Fra Brooklyn Hights vil I få et vidunderligt panorama over Manhattans berømte skyline, og den spektakulære udsigt fra både Manhattan Bridge og den intet mindre end ikoniske Brooklyn Bridge vil tage vejret fra jer. Her får I alle de verdensberømte seværdigheder serveret på den absolut smukkeste vis fra toppen af pedalerne.

God fornøjelse og husk kameraet.

kort

Vis på kort

få et tilbud