New York - tilbage til 1920 og forbudstiden

Historisk sightseeing i veteranbil og drinks på illegale barer

En historisk sightseeing i veteranbil rundt til New York Citys ikoniske bygninger og pladser, mens chaufførguiden fortæller om byens rige historie under Forbudstiden. Turen afsluttes med et besøg på en af de - i forbudstiden - mange illegale barer. hvor I lærer at mixe coctails, som de gjorde det for 100 år siden. 

Fra 1.376 kr.
pr. person for 1 times guidet sightseeingtur i veteranbil samt 1½ times besøg på speakeasy, hvor I mixer coctails.

Rejseperiode: 
Hele året.

Afgange: Daglig mellem kl. 10.00 og 20.00

Varighed: 2½ time

Pris pr. person fra:
Voksen: 1.376 kr.
 

 

Bestil udflugten hos din rejsespecialist

få et tilbud

Om udflugten

Klassiske veteranbiler 

Turen rundt i byen foregår i en sjælden klassisk bil, der stammer fra slutningen af 1920'erne til begyndelsen af 1930'erne - fx en Ford Model A fra 1928 eller en Chrysler Imperial fra 1932 Chaufføren er uddannet til at guide jer til en række af New Yorks historiske bygninger og fortælle om mere eller mindre kendte begivenheder i Manhattans glamourøse fortid. 

Turen slutter på et af byens ´Speakeasy´, de illegale barer, der under Forbudstiden blomstrede op i samme tempo, som alkohol blev forbudt. Her vil en professionel bartender lære jer at mixe 1920'er coctails tilsat et moderne twist.   

Vælg mellem 2 forskellige ruter:

  • Midtown med bl.a. Central Park, Carnegie Hall, Times Square, Empire State Building, Flatiron Building, Diamond District og Radio City Music Hall  
  • Downtown med bl.a. SoHo, TriBeCa,One World Trade, Trinity Church, Wall Street, Seaport District, Brooklyn Bridge , Chinatown og Little Italy  
     

Turen inkluderer:

  • Afhentning på hotel (udvalgte områder)
  • 1 times sightseeing i veteranbil i valgte område
  • Velkomstdrink på Speakeasy
  • Lær at mixe 1920'er-coctails inkl. smagsprøver   

Kort

Vis på kort

Få et tilbud