Rejseforedrag: Kør-selv i Florida

Kom til gratis inspirationsaften om kør-selv-ferie i Florida

Drømmer du om at opleve Floridas indbydende sandstrande, spektakulære forlystelsesparker og hippe storbyer? Så kom til vores rejseforedrag, hvor vi deler ud af vores viden, tips og råd til autentiske oplevelser langs Floridas kyster.

Vores rejseforedrag er for dig, som ønsker at købe din rejse eller allerede har købt den hos FDM travel. Vi giver en introduktion til dig, der gerne vil vide mere om Florida eller søger inspiration til at beslutte, hvor din næste rejse med FDM travel skal gå hen. Gennem vor ekspertviden giver vi dig et indtryk af, hvad Florida har at byde på af seværdigheder, oplevelser og overnatningsmuligheder kombineret med vore personlige rejseoplevelser.

På en enkelt aften tager vi dig med til det bedste, Solskinsstaten har at byde på: Fra indbydende sandstrande og vandsportsaktiviteter til airboat tours i sumpområder med vilde alligatorer. Kom med til vilde kystlandskaber langs Forgotten Coast i vest, og til Amelia Island, der lokker med kulinariske oplevelser og shopping i øst. I syd byder de eksotiske øer Florida Keys velkommen med palmealléer, turkisblåt vand og store naturoplevelser.

Vores rejseforedrag er for dig, der endnu ikke har rejst i Florida og gerne vil introduceres til den solrige stat. Eller måske mangler du inspiration til at beslutte, hvor ferien skal gå hen, og ønsker en overordnet gennemgang af, hvad Florida har at byde på.

Gennem personlige oplevelser, inspirerende rejsebilleder og et indblik i de største highlights giver vi dig inspiration til at finde Floridas helt særlige oplevelser. Kom med til vores inspirationsaften og få en smagsprøve på de eventyr, der venter på en kør-selv-ferie i solrige Florida.

Datoer og tilmelding

Find mere inspiration til din rejse her