Rejseforedrag: USA i motorhome

Gratis rejseforedrag om motorhome i USA

Har du ikke bestilt din rejse endnu? Eller mangler du inspiration til at vælge, hvor ferien skal holdes? Så er dette foredrag noget for dig. Til vores inspirationsaften giver vi dig et overordnet indtryk af, hvad destinationen har at byde på, og om det er der din næste drømmeferie skal gå til.

Ferie i motorhome betyder frihed til ikke blot at rejse gennem landskaberne, men at leve i dem, uden at gå ned på komfort.

Uanset om I er et par, en familie eller venner, så er et motorhome ideelt til en kør-selv-ferie i USA. I har jeres bagage samlet på et sted, køkken og soveværelse følger altid med uanset, hvor I bevæger jer hen, og alligevel er I midt ude i naturen med storslåede nationalparker, åbne vidder og fantastiske panoramaer. I bestemmer selv tempoet, og hvor lang I vil køre.

Kom og lyt med på vores snak om motorhomeferie. Vi vil gennemgå fordele og ulemper ved at køre i motorhome, introducere jer til de forskellige motorhometyper og fortælle om de mange former for campingpladser, der findes, med få, ingen eller mange faciliteter. Vi slutter af med lidt praktisk information om bl.a. ”Køb tidlig-rabat” samt hvornår og hvordan man skal bestille motorhome og campingpladser til turen.

NB: Vi har ikke et fysisk motorhome med til dette arrangement.

Datoer og tilmelding