Rejseforedrag: USA med rejseleder

Kom til gratis inspirationsaften om rundrejse i USA med rejseleder

Drømmer du om at opleve USA’s storslåede nationalparker, ikoniske seværdigheder og fascinerende storbyer? Så kom til rejseforedrag om vores rundrejser i USA med rejseleder, hvor vi deler ud af vores viden, tips og råd til autentiske oplevelser i det amerikanske.

På en enkelt aften introducerer vi dig til det bedste, landet har at byde på: fra spektakulære naturoplevelser med dramatiske kystlandskaber og frodige nationalparker til pulserende storbystemning og ikoniske highways. Få et indblik i den ægte amerikanske kultur, når vi tager dig med til både store seværdigheder og ukendte perler.

Vores rejseforedrag er for dig, der endnu ikke har rejst i USA og gerne vil introduceres til vores rundrejser i det amerikanske. Eller måske mangler du inspiration til at beslutte, hvor du skal rejse hen, og ønsker en overordnet gennemgang af, hvad vores rundrejser i USA har at byde på.

Gennem personlige oplevelser, inspirerende rejsebilleder og de største amerikanske highlights giver vi dig et indblik i vores sprudlende rundrejser i USA. Kom med til en spændende inspirationsaften, og få en smagsprøve på de eventyr der venter på en rundrejse med rejseleder.

 

Datoer og tilmelding

Vi fortæller mere om vores rundrejser til foredraget