Rejseforedrag: USA på motorcykel

Kom til gratis inspirationsaften om kør-selv-ferie I USA på motorcykel

Drømmer du om at mærke friheden på en motorcykel gennem USA’s spektakulære natur? Er du i tvivl om, om du skal af sted på egen hånd, på en fastlagt tur eller på en guidet rundrejse? Så kom til vores rejseforedrag, hvor vi deler ud af vores viden, tips og råd til autentiske oplevelser på en motorcykelrejse gennem USA med FDM travel. Dette foredrag handler om mc-ture i USA på egen hånd.

På en enkelt aften tager vi dig med til det bedste, en motorcykelferie i, især det vestlige, USA har at byde på: fra den storslåede vestkyst med ikoniske Highway 1 og Californiens fascinerende storbyer til legendariske oplevelser på den historiske Route 66.

Vores rejseforedrag er for dig, der endnu ikke har rejst på motorcykel i USA og gerne vil introduceres til MC-rejser med FDM travel i Mulighedernes land. Gennem personlige oplevelser, inspirerende rejsebilleder og et indblik i de største highlights giver vi dig inspiration til at finde de helt særlige MC-venlige oplevelser i USA. Kom med til vores inspirationsaften og få en smagsprøve på de eventyr, der venter på en kør-selv-ferie på motorcykel i USA.

Datoer og tilmelding

Find mere inspiration til din MC-rejse her