Rejseforedrag: Vestlige USA med dansk rejseleder

Gratis foredrag om rundrejse i vestlige USA med dansk rejseleder

Har du ikke bestilt din rejse endnu? Eller mangler du inspiration til at vælge, hvor ferien skal holdes? Så er dette foredrag noget for dig. Til vores inspirationsaften giver vi dig et overordnet indtryk af, hvad destinationen har at byde på, og om det er der din næste drømmeferie skal gå til.

Kom med til de smukke og pragtfulde nationalparker Yosemite og Grand Canyon – og krydr naturoplevelserne med spændende storbyoplevelser i San Francisco, Los Angeles og Las Vegas. 
På rejseforedraget hører du om at opleve det bedste af det vestlige USA i selskab med en kyndig dansk rejseleder, der glædeligt deler ud af sin viden om både de kendte – og de ukendte – oplevelser i det vestlige USA. Gå ikke glip af den maleriske Yosemite Valley, den ikoniske Golden Gate Bridge, lyshav i Las Vegas og oscar-statuetter og den røde løber ved Dolby Theater – bare for at nævne et bredt spænd af de oplevelser, der venter dig. 
Det unikke ved rundrejsen Vestkystens Ikoniske Storbyer er, at du undervejs har mulighed for at vælge, hvad du vil se. Efter rejseforedraget er du skarpere på, hvad det vestlige USA har at tilbyde – og ikke mindst hvordan du kan præge dine oplevelser undervejs, så det bliver til din ønskede rundrejse.

Datoer og tilmelding

Dette foredrag er afholdt. Hold øje med nye datoer her på siden.