New York, Niagara og Washington D.C.

10 dages rundrejse med dansk rejseleder i det østlige usa

En rundrejse med dansk rejseleder til det østlige USA, hvor New York og Washington D.C. byder på masser af storbyoplevelser med alt, hvad man kan ønske sig af teater, koncerter, kunstmuseer, arkitektur og anden finkultur i absolut verdensklasse – og masser af muligheder for shopping og anden underholdning. Men det østlige USA er også naturoplevelser og historie – og så ligger Canada lige rundt om hjørnet. Oplev det hele på denne herlige 10 dages rundrejse til nogle af det østlige USA’s største metropoler.

Fra 17.990 kr.
pr. person i dobbeltværelse inkl. fly, hoteller, udflugter iflg. program samt dansk rejseleder

Få 500 kr. i rabat per bestilling, hvis du er FDM-medlem.
 

Bestil denne rejse fordi:

 • Du får god tid til at opleve  pulserende New York
 • Du kommer til en af Nordamerikas største naturattraktioner, det imponerende Niagara Falls
 • Du oplever den amerikanske hovedstand, Washington D.C., der summer af politisk aktivitet og historie
 • Du får vinsmagning i Finger Lakes-regionen, et af New York States bedste vindistrikter
 • Du får naturligvis en erfaren rejseleder og en dygtig chauffør

Du kan reservere din rundrejse her: 

reserver


Har du spørgsmål til rundrejsen, sidder vi klar til at hjælpe: 

Kontakt

Dagsprogram

Afrejse Danmark/ankomst New York

Velkommen til New York City, som er et gigantisk festfyrværkeri af tilbud og muligheder for at opleve The Big Apple at tiden altid vil føles for kort.

Vi bor centralt på Manhattan, der med sine skyskrabere er indbegrebet af New York og det er også på Manhattan man finder nogle af verdens bedste museer, et enormt udbud af teatre og underholdning og kontrastfyldte bydele. Central Park er verdenskendt og glem ikke at tage en gåtur i parken og nyd et fredfyldt øjeblik i en ellers hektisk atmosfære her i Downtown New York.

Overnatning: The Roosevelt Hotel eller tilsvarende

Oplevelser i New York

New York er ikke USA. New York er New York - en hel verden i sig selv. En gigantisk by med utallige muligheder og en utrolig blanding af forskellige kulturer. Den første formiddag er afsat til en spændende byrundtur, hvor vi tager rundt og besøger mange af de spændende kvarterer, der findes på Manhattan. Vi kommer til Central Park, forbi Times Square og Madison Square Garden, inden vi skal stifte bekendtskab med en del af Soho og Chinatown. På den sydlige spids af Manhattan oplever vi den helt særlige stemning ved 911 Memorial og spejder efter Frihedsgudinden.

Om eftermiddagen er der tid til oplevelser på egen hånd, og det slet ikke utænkeligt, at I ønsker at se nærmere på nogle af de seværdigheder, som vi har passeret på vores byrundtur tidligere på dagen. Et besøg på et af New Yorks verdensberømte museer vil være en oplagt mulighed – fx Museum of Modern Art (MOMA) og Guggenheim. I kan også tage en sejltur rundt om Manhattan med Circle Line Sightseeing Cruises eller spadsere en tur over Brooklyn Bridge og opleve New Yorks skyline fra en anden vinkel. Eller hvad med en tur i helikoptertur over Manhattan og se det hele fra oven?

Eller måske er det blevet tid til at afprøve shoppinggenet? På Fifth Avenue finder I alle de eksklusive butikker, der ligger på række og lokker med luksusvarer i topklasse. Men der findes masser af andre steder at handle og til helt andre priser. Besøg fx B&H Photo – verdens nok største foto- og elektronikforretning.

En af byens pt mest populære oplevelser er at besøge New Yorks nye vartegn, One World Trade Center. Her kan I med elevator tage op til One World Observatory. Undervejs bliver I budt på mageløse indtryk, hvor det nyeste inden for LED teknologi er taget i brug på en overbevisende måde. 

Mulighederne er rigtig mange, og vores rejseleder kan naturligvis også være behjælpelig med forslag til forskellige oplevelser i eller omkring byen.

Overnatning: The Roosevelt Hotel eller tilsvarende

New York - Niagara Falls

Vi forlader New York City om morgenen og kører med bus de godt 600 km til en af Nordamerikas største naturattraktioner, Niagara Falls, der ligger på grænsen mellem USA og Canada. Men inden de voldsomme vandmasser er der mere ædle dråber på spil i Finger Lakes-regionen. Finger Lakes er en række aflange søer, der samtidig udgør et af New York States bedste vindistrikter, og her er rig mulighed for at smage på de gyldne dråber på de lokale vingårde.

Naturkræfterne er unægtelig imponerende, når vi står og ser de massive vandmasser, der brager ned i dybet. Niagara Falls er en meget fascinerende naturattraktion, og vi ser hurtigt, at begge flodbredder er en hel absurd blanding af masseturisme og naturattraktion i verdensklasse. Den bedste udsigt over det brølende Horseshoe Falls, der er 750 m bredt og har et fald på 52 m, får vi fra den canadiske side, hvor vi skal bo.

Overnatning: Best Western Plus Cairn Croft Hotel eller tilsvarende

Niagara Falls - Williamsport

Morgenen og formiddagen bruger vi naturligvis til at udforske området omkring Niagara Falls. Nyd naturens enorme kræfter, når du iført et regnslag stiger ombord på en båd, der tager dig helt tæt på de enorme vandmasser! Det er en ubeskrivelig oplevelse. (Bådturen bestilles og købes hos rejselederen).

Siden krydser vi igen grænsen til USA og kører mod syd gennem Pennsylvania, også kaldet Amish Country. I hele området lever Amish-folket iklædt deres meget karakteristiske dragter. Vi sendes et par hundrede år tilbage i tiden, for Amish-folket benytter sig ikke af moderne hjælpemidler, men nøjes med at sætte en enkelt hestekraft foran ploven eller vognen. Vi afslutter dagen i hyggelige Williamsport.

Overnatning: The Genetti Hotel Williamsport eller tilsvarende

Williamsport - Gettysburg - Washington D.C.

Dagen byder på et historisk tilbageblik, når vi skal tilbage i historien til Den Amerikanske Borgerkrig. Gettysburg National Military Park er stedet, hvor det blodigste slag i borgerkrigen fandt sted med 51.000 ofre på blot tre dage i løbet af sommeren 1863. Et besøgscenter på stedet fortæller om kronologien i det blodige slag og den historiske baggrund for, hvorfor netop slaget ved Gettysburg blev så blodigt. Hvis tiden tillader det, når vi også at besøge Gettysburg Museum of the Civil War. (Billetter til ca. 15 USD kan købes på stedet.)

Vi skal nu mod magtens centrum, Washington D.C., den amerikanske hovedstad, der summer af politisk aktivitet og aktive lobbyister, der forsøger at påvirke beslutningstagerne. 

En række af USA’s bedste museer ligger i Washington D.C. Takket være den engelske videnskabsmand James Smithson, der testamenterede 500.000 dollars til bl.a. ”at øge og udbrede viden blandt mennesker”, er der gratis adgang til alle de museer, der er administreret af Smithsonian Institution, heriblandt det berømte National Air and Space Museum.

Overnatning: Hilton Alexandria Mark Center eller tilsvarende

Oplevelser i Washington D.C.

Vi begynder dagens oplevelser i hovedstaden med et besøg på Arlington kirkegården, hvor den evige flamme brænder ved Præsident John F. Kennedys gravsted. Vi fortsætter over Potomac floden til Lincoln Memorial og ikke mindst mindesmærket for de faldne Vietnam veteraner. Vi kommer naturligvis forbi Det Hvide Hus, The Capitol og The National Mall med det legendariske Washington monument.

Washington D.C. er mere end Det Hvide Hus, parlamentsbygningen Capitol og det militære hovedkvarter, Pentagon. Byen ligger for jeres fødder, og I kan tage ud og opleve netop det, der står øverst på jeres liste - om det er besøg på et af byens utallige museer eller I vil se nogle af de verdensberømte monumenter helt tæt på, det er helt op til jer - der er masser af muligheder. 

Vores rejseleder vil naturligvis være behjælpelig og komme med forslag til forskellige oplevelser i eller omkring byen.

Overnatning: Hilton Alexandria Mark Center eller tilsvarende

Washington D.C. - Philadelphia

Vi forlader hovedstaden for at fortsætte nordpå til Philadelphia. Philadelphia kaldes også “The City of Brotherly Love”, og den er den vigtigste by i den amerikanske revolution. Det var her at den amerikanske uafhængighedserklæring blev læst op den 4. juli 1776

Philadelphia er den oprindelige amerikanske hovedstad, og byen blev udformet af William Penn Jr. i 1682 ud fra et rektangulært mønster, der senere blev brugt til anlæggelsen af mange andre amerikanske byer. Philadelphia var en såkaldt “grøn by på landet”, og i dag hersker der stadig en særlig ro over byens historiske centrum, som kun ligger nogle få gader fra mylderet og støjen i Downtown.

Den gamle del af Philadelphia byder på skyggefulde, brostensbelagte gader med rødstenshuse i kolonistil, og går man ind i den store og fredelige Fairmount Park, er det let at glemme, at man er midt i en storby.

Overnatning: Philadelphia 201 Hotel eller tilsvarende

Philadelphia - New York og hjemrejse

I dag er det hjemrejsedag og vi sætter kursen tilbage mod lufthavnen i New York. En rundrejse i det østlige USA fyldt med spændende oplevelser og store kontraster er ved at være slut.

Eller du kan fortsætte med et par ekstra dage i fx. New York eller Boston og krydre din rejse med endnu flere oplevelser på egen hånd. Vi hjælper naturligvis med at bestille hotellet.

Kort

Vis på kort

Galleri

Om prisen

Prisen inkluderer

 • Flyrejse København - New York tur/retur
 • Dansk rejseleder

 • Lokale guider

 • Al transport ifølge program

 • 8 overnatninger på gode 3-4* hoteller
  • 3 nætter i New York
  • 1 nat ved Niagara Falls
  • 1 nat i Williamsport
  • 2 nætter i Washington D.C.
  • 1 nat i Philadelphia
 • Halvdags byrundtur i New York
 • Vinsmagning i Finger Lakes regionen
 • Udflugt til Niagara Falls
 • Besøg ved Gettysburg militærparken
 • Halvdags byrundtur i Washington D.C.
 • Orienterende byrundtur i Philadelphia
 • Skatter og afgifter
   

Prisen INKLUDERER IKKE

 • Tillæg for enkeltværelse 4.990 kr.
 • Rådgivnings- og ekspeditionsgebyr, pr. ordre 125 kr.
 • Måltider og drikkevarer (daglig morgenmad kan tilkøbes for 1.490 kr. pr. person)
 • Rejse- og afbestillingsforsikring - kontakt FDM travel
 • Drikkepenge til lokale guider og chauffører (Beregn ca. 4 USD pr. person pr. dag til chauffør og ca. 5 USD pr. person pr. dag til guide)
 • Øvrigt der ikke er nævnt under "Prisen inkluderer"

 

Om rejsen

Antal deltagere: 
Rejsen gennemføres med minimum 18 deltagere.

Sprog: 
På udvalgte seværdigheder vil lokalguiden være engelsktalende. Vores danske rejseleder vil naturligvis være behjælpelig med oversættelse.

Transport: 
Rejsen gennemføres i gode 3-4 stjernet busser.

Fysiske krav:
På denne rundrejse kan du forvente, at du skal gå en del. Du skal desuden selv håndtere din bagage både i lufthavnen og på hotellerne.

Generelt om rundrejser med rejseleder:
Læs vores anbefalinger og generelle information om rundrejser med rejseleder HER.

 

 

Ekstra oplevelser

Dag 5: 
Tag en bådtur for at komme helt tæt på de enorme vandmasser ved Niagara Falls. 
Bådturen bestilles lokalt gennem rejselederen. 

 

 

Datoer & reservation

Afrejsedatoer

-
17.990 kr.

FDM medlemSrabat:

 • FDM medlemmer får rabat på 500 kr. per bestilling.
 • Er du ikke FDM medlem, kan du tegne medlemskab på fordelagtige vilkår ved bestilling af rejsen


Angivne priser er fratrukket rabat på 1,5% for betaling med dankort, gavekort eller bankoverførsel.
Bestil tidlig rabat er fratrukket nævnte priser.

Forlæng din rejse

Kontakt