Rundrejser i USA med dansk rejseleder

Oplev mere på en rundrejse

 

Er du til bjergrige nationalparker med søer, flotte skove og spændende dyreliv? Drømmer du om at opleve ikoniske storbyer som New York, San Francisco og Los Angeles? Får tanken om vandfald som Niagara Falls og naturfænomener som Grand Canyon din rejselyst til gå helt amok? Og nyder du at rejse i grupper sammen med andre danskere? Så er en rundrejse til USA med dansk rejseleder lige noget for dig.

Vi bruger vores viden til at sammensætte de bedste rundrejser til dig
På vores forskellige rundrejser i USA kommer du vidt omkring i ”Guds eget land”. Du får serveret nogle af USA’s bedste – og også de mere ukendte – seværdigheder. På den måde får du rig mulighed for at suge en masse oplevelser til dig. På vores rundrejser kører vi oftest fra a til b i busser, så du ikke skal tænke på selv at køre. Alt er planlagt for dig. Det eneste du skal gøre er at glæde dig til en masse dejlige feriedage i trygge rammer og hyggeligt selskab.

USA er fyldt med spændende oplevelser, og dem er vores rundrejsespecialister eksperter i. Du kan nyde godt af deres erfaringer fra tidligere afholdte rundrejser. De har tilrettelagt turene i de bedste sæsoner, og de sørger altid for, at du får oplevet de absolutte højdepunkter og aktuelle seværdigheder fra de forskellige destinationer. 

Belønningen er rundrejser med spændende dagsprogrammer, der dag for dag udfoldes med storslåede naturscenerier i nationalparker og interessante oplevelser i små- og storbyer.

 

Det får du på din rundrejse i USA

  • Flot natur
  • Spændende storbyer
  • Amerikansk gæstfrihed
  • Ikoniske seværdigheder og ukendte perler. 

Tag til rejseforedrag

Ønsker du mere inspiration til din rejse til USA, så kan du komme til gratis rejseforedrag. Læs mere her 

Vi ved, hvordan du kan opleve USA. Har du spørgsmål? Dem besvarer vi med glæde.

KONTAKT

 

Rundrejser i USA

Vis på kort

Kontakt