Rundrejser i USA med engelsk rejseleder

Få oplevelser og spændende viden på en rundrejse med engelsk rejseleder

USA-rejsemesse søndag 3. marts - Tilmeld

På en rundrejse med engelske rejseledere, bliver du mødt af kompetente rejseledere med stort lokalt kendskab, så du får serveret de bedste, de største, mindste, de kendte og mindre kendte oplevelser og attraktioner i USA. De engelske rejseledere tager dig sammen med en international gruppe, sikkert over prærier, gennem nationalparker, storbyer og småbyer, og sørger for oplevelserne bliver krydret med spændende historier, fakta, små sjove anekdoter og ikke mindst et smittende humør. De tilføjer rundrejsen utrolig meget merværdi og sørger for hele den praktiske del af rundrejsen, så du udelukkende skal have fokus på alle oplevelserne.

På rundrejserne i en international gruppe, møder du ligestillede rejsende fra hele verden, så du har mulighed for masser af hyggeligt, socialt samvær og bekendtskaber. Det er ikke ualmindeligt, at der formes gode venskaber på kryds af landegrænser.

Vores rundrejser er sammensat af vores erfarne rundrejse-specialister, som har skabt rundrejser med fokus på de absolut bedste oplevelser i områderne, og sørget for du er i kyndige hænder hos erfarne engelske rejseledere. Mulighederne er mange og der kommer løbende flere til - hvor vil du hen på rundrejse?

På en rundrejse får du:

  • En godt planlagt og vel tilrettelagt rejse, hvor du kun skal koncentrere dig om oplevelserne undervejs
  • De store seværdigheder og et udvalg af ukendte perler
  • En erfaren rejseleder med en indgående viden, der formidles undervejs
  • En chauffør der kender såvel hovedveje som biveje, så du kan slappe af og nyde udsigten
  • En masse nye bekendtskaber, der også er spændt på at møde dig

Har du spørgsmål til vores rundrejser med engelsk rejseleder?

Kontakt

Se vores rundrejser med engelsk rejseleder

Vis på kort

Kontakt