Rundrejser i USA med engelsktalende rejseleder

Få oplevelser og spændende viden på en rundrejse med engelsktalende rejseleder

På en rundrejse med en engelsktalende rejseleder bliver du mødt af kompetente rejseledere som med deres store lokale kendskab serverer de bedste, de største, de mindste, de kendte og mindre kendte oplevelser og attraktioner i USA. Du rejser i selskab med en international gruppe, sikkert over prærier, gennem nationalparker, storbyer og småbyer, og rejselederen sørger for oplevelserne bliver krydret med spændende historier, fakta, små sjove anekdoter og ikke mindst et smittende humør. En rundrejse med engelsktalende rejseleder i USA tilføjer rejsen utrolig meget merværdi og sørger for hele den praktiske del af rundrejsen, så du udelukkende kan koncentrerer dig om at opleve.

På rundrejserne i en international gruppe, møder du ligesindede rejsende fra hele verden. Du har mulighed for at få masser af hyggeligt, socialt samvær og nye bekendtskaber. Det er ikke ualmindeligt, at der formes gode venskaber på kryds af landegrænser.

Vores rundrejser er sammensat af vores erfarne rundrejse-specialister, som har fokus på de absolut bedste oplevelser i områderne. Du er derfor i kyndige hænder. Mulighederne er mange og der kommer løbende flere til - hvor vil du hen på rundrejse?

På en rundrejse får du:

  • En godt planlagt og vel tilrettelagt rejse, hvor du kun skal koncentrere dig om oplevelserne undervejs
  • De store seværdigheder og et udvalg af ukendte perler
  • En erfaren rejseleder med en indgående viden, der formidles undervejs
  • En chauffør der kender såvel hovedveje som biveje, så du kan slappe af og nyde udsigten
  • En masse nye bekendtskaber, der også er spændt på at møde dig

Har du spørgsmål til vores rundrejser med engelsktalende rejseleder?

Kontakt

Se vores rundrejser med engelsktalende rejseleder

Vis på kort

Kontakt