Den store USA-rundrejse

20 dages rundrejse med engelsktalende rejseleder på tværs af USA

Den store USA.rundrejse er for dig, der vil opleve alt det bedste af det mægtige USA - hele vejen fra øst til vest. 

Du vil besøge de mest ikoniske storbyer, som New York, Philadelphia, Washington D.C, Detroit, Chicago, Las Vegas, Los Angeles og San Francisco. Du vil komme godt rund i USAs historie med besøg ved Liberty Bell i Philadelphia, Lincoln Memorial og Arlington Cemetery i Washington og slagmarkerne ved Gettysburg. Og du vil komme ud i den absolut vildeste natur i nationalparker som Yellowstone og Bryce Canyon samt Niagara Falls og den imponerende Grand Canyon. 

Men du vil også få mulighed for at opleve Midtvestens enorme prærie, den golde Mojave-ørken og køre ad den mest amerikanske af amerikanske highways, Route 66. Med andre ord, der venter dig en oplevelsesrejse uden lige. 

Fra 19.558 kr.
pr. person i dobbeltværelse og rundrejse som beskrevet i program

Få 500 kr. i rabat per bestilling, hvis du er FDM-medlem.

Bestil denne rejse fordi:
 

 • Du får hele USA på samme tur
 • Du oplever ikoniske storbyer som Washington, Chicago og Los Angeles
 • Du besøger nationalparkerne Yellowstone og Bryce Canyon
 • Du kører på den historiske Route 66
 • Du ser Niagara Falls, præsidentansigterne og USA's fødested
 • Du guides af en dygtig engelsktalende rejseleder

Varighed: 20 dage

Du kan reservere din rundrejse her: 

Reserver
 

Har du spørgsmål til rundrejsen, sidder vi klar til at hjælpe: 

Kontakt

Dagsprogram

Ankomst New York

Ved ankomst til The Big Apple, tager I på egen hånd transport til hotellet, hvor den lokale guide vil møde jer om aftenen. 

New York – Philadelphia – Washington DC

I tager fra New York mod Philadelphia, hvor I bruger morgenen på at udforske det historiske område ”City of Brotherly Love”, se the Liberty Bell og spadsere gennem Independence National Historic Park and Mall. Efterfølgende fortsætter I turen til landets hovedstad, Washington DC.

Washington DC

Dagen står på en dybdegående byrundtur med jeres lokale guide, hvor I oplever store højdepunkter som U.S. Capitol Building, Library of Congress, Washington Monument, Lincoln Memorial, Det Hvide Hus og Arlington National Cemetery.

Om aftenen er der mulighed for at opleve byen som de lokale, ved at besøge Eastern Market nær Capitol Hill. Efter at have suget alle de mange markedsboder til jer, kan vi anbefale en middag eller drinks på en af de nærliggende restauranter.

Washington DC – Gettysburg – Niagara Falls, Canada

I dag besøger I Gettysburg National Military Park, mindestedet for en af de mest afgørende slag under den Amerikanske Borgerkrig og stedet hvor Abraham Lincoln gav sin berømte tale i 1863.

Herefter rejser I gennem upstate New York til Buffalo og krydser den internationale grænse til Canada, hvor Niagara Falls’ tordnende larm og tåge gennemtrænger luften.

Niagara Falls, Canada – The Great Lakes – Detroit

Brug morgenen på at opleve det imponerende Niagara Falls. Spadser langs Table Rock og se de utrolige vandmasser ved Horseshoe Falls. Sidst på eftermiddagen krydser I grænsen tilbage til USA, hvor I ankommer til jeres hotel i en lille forstad til Detroit, kendt som ”Motor City USA”.

Detroit - Chicago

Morgenen starter med et besøg på the Rouge Factory efterfulgt af Henry Ford Museet. Der er tid til at udforske de mange udstillinger på museet, hvorefter I besøger den nærliggende Ford fabrik. Her overværer I, hvordan biler bliver produceret i et moderne fabriksanlæg.

Når I forlader Motor City, rejser I ind i landet til det sydlige Lake Michigan og ender i Chicago.   

Chicago

Dagen står på en kort tur rundt i Chicago, hvor I ser de største højdepunkter som Lake Shore Drive, the Magnificent Mile og Navy Pier.

Resten af dagen og aftenen er fri til egne oplevelser, hvor lokalguiden kan være behjælpelig med inspiration.

Chicago – Mississippi-floden – Sioux City

Rejs gennem landbrugsområder i Midtvesten med majsmarker, hvedemarker og mejerigårde. I krydser Mississippi River, kører ind i staten Iowa og ankommer til Missouri Rivers bredder. I overnatter i Sioux City.

Sioux City – Badlands – Mt. Rushmore – Rapid City

Turen går yderligere vestpå gennem South Dakotas græsarealer til Badlands National Park, som engang var hjem for buffaloer og antiloper og er fyldt med farverige klippeformationer.

I fortsætter til the Black Hills som er helligt land for indianerne og hjem for Mount Rushmore.

Rapid City – Bighorn Mountains – Cody

I ankommer til Wyoming, staten der har 12 bjergkæder blandet med ørken og græsarealer, og fortsætter til Cody for en overnatning.

Hvis overnatning i Cody ikke skulle være muligt på grund af vejret eller vej-forholdene i Yellowstone, vil overnatningen blive i Billings Livingston, Montana.

Cody - Yellowstone

Rejsen tager jer videre fra bjergene i Wyoming til Yellowstone, USA’s første nationalpark. Nyd en tur rundt i dette umådelige geotermiske eventyrland med gejsere, vandfald, dyreliv og kløfter. Højdepunkterne inkluderer Yellowstone Lake, Old Faithful, Mammoth Hot Springs, Yellowstone Canyon’s majestætiske vandfald og den smukke Hayden Valley. 

Yellowstone – Grand Teton – Salt Lake City

Hvis vejret tillader det, kommer I igennem Grand Teton National Park med fantastiske bjergtoppe der er næsten 4 km høje. I besøger Snake River Outlook, som er et oplagt spot for en imponerende udsigt og gode billeder.

Senere ankommer I til Utah, kendt for deres mormon samfund, hvor der er tid til en tur rundt i hovedstaden, Salt Lake City. Se the State Capital Building og besøg Temple Square og tabernaklet før I ankommer til hotellet.

Salt Lake City – Bryce Canyon

I dag fortsætter I til spektakulære Bryce Canyon, hvor en tur gennem en mangefarvet verden af sandspir og tinder giver en imponerende oplevelse.

Sørg for at have øjnene rettet mod nattehimlen når mørket falder på – her er god mulighed for at se tusinder af stjerner og konstellationer.

Bryce Canyon – Lake Powell – Grand Canyon – Flagstaff

Turen går fra Bryce Canyon til den betagende Lake Powell, hvor krystalblåt vand ligger op ad høje, røde klippevægge. Lake Powell er den andenstørste menneskeskabte sø i USA og en af de mange søer skabt af Colorado River’s dæmning.

Herefter besøger I et at USA’s helt store højdepunkter, den kolossale Grand Canyon. Stop ved kanten og oplev kløften helt tæt på med dens voldsomme klipper, uddøde vulkaner og imponerende størrelse.

I overnatter i byen Flagstaff, et kendt stop på den historiske Route 66.

Flagstaff – Seligman/Route 66 – Las Vegas

Rejsen går til Las Vegas, verdens blændende ”underholdningshovedstad”. På vejen kommer I forbi Seligman, en by på Route 66 hvor det ligner at den er frosset i tiden for 60 år siden.

Ved ankomst til Las Vegas er dagen og aftenen fri på egen hånd til fx at opleve den berømte The Strip.

Las Vegas – Mojave Desert – Beverly Hills – Los Angeles

I rejser til Los Angeles gennem Mojave ørkenen, hvor klynger af unikke Joshua træer fylder det bjergede landskab.

Ved ankomst til Los Angeles får I et glimt af Hollywoods glitter og glamour, når I kommer forbi the Sunset Strip, Beverly Hills, Rodeo Drive og Hollywood Walk of Fame hvor mere end 2.400 stjerner er indlejret i fortovet.

Los Angeles

Dagen er fri til egne oplevelser i Los Angeles. Vi kan anbefale at tage forbi Los Angeles Observatory i Griffith Park, som tilbyder en spektakulær udsigt over byen og det berømte Hollywood skilt.

Alternativt kan dagen bruges på en heldagstur til verdens største filmstudie og forlystelsespark: Universal Studios. Kom behind-the-scenes på den populære Studio Tour, hvor I ser Wisteria Lane fra hitserien Desperate Housewives, kommer ansigt-til-ansigt med Norman Bates fra det legendariske Bates Motel fra Psyko og Dødens Gab der lurer under vandets overflade. Alt i alt en unik oplevelse som I kun finder i Los Angeles.

Los Angeles - Santa Barbara

I dag rejser I mod nord langs den smukke Stillehavskyst, hvor I undervejs stopper ved et af de kendte livreddertårne, som blev berømt i Tv-serien Baywatch.

Herefter går turen videre til Santa Barbara, hvor gangbroer og palmer ligger side om side med hvide sandstrande. I har tid til at nyde byens spanske arkitektur, før I fortsætter til en kystby længere mod nord for en overnatning.

Carmel/Monterey - San Fransisco

Dyp tæerne i det kolde, forfriskende vand ved Stillehavet og gå en tur langs stranden, inden I fortsætter op langs kysten til den maleriske by, Carmel. Herefter venter der jer en smuk rejse langs en af de mest sceniske veje i verden, 17-Mile Drive.

I kommer til Monterey, hvor det er med at bruge alle sanser når I besøger Old Fisherman’s Wharf og Cannery Row’s historiske havnefront.

I løbet af eftermiddagen passerer I de frugtbare dale ved Castroville og Santa Clara, og ender dagen i San Francisco.

Afrejse fra San Fransisco

I dag tager I på egen hånd transfer til San Francisco Lufthavn, og påbegynder hjemrejsen til Danmark. 

Kort

Vis på kort

Galleri

Om prisen

Prisen inkluderer

 • Engelsktalende rejseleder i USA
 • 19 overnatninger på gode, centralt beliggende hoteller
 • Daglige udflugter til de bedste seværdigheder
 • Bustur på tværs af USA
 • Byrundture i Philadelphia, Washington DC, Chicago, Los Angeles m.fl.
 • Besøg i Yellowstone nationalpark, Bryce Canyon, Grand Canyon, Mojave-ørkenen og Grand Teton (afhængigt af vejret)
 • Besøg ved Niagara Falls, Ford-fabrikkerne, monumenterne for amerikanske præsidenter m.m.


Prisen INKLUDERER IKKE

 • Flybillet USA t/r
 • Rådgivningsgebyr, pr. ordre, 125 kr.
 • Tillæg for enkeltværelse 9.600 kr.
 • Måltider
 • Rejse- og afbestillingsforsikring. Kontakt FDM travel
 • Drikkepenge (anbefalet beløb ca. 3 USD pr. person pr. dag til chaufføren og ca. 4 USD pr. person pr. dag til guiden).

 

Om rejsen

Kom godt rundt i USA's historie med besøg ved Liberty Bell i Philadelphia, Lincoln Memorial og Arlington Cemetery i Washinton og slagmarkerne ved Gettysburg.

Kør gennem Mojave-ørkenen, ad Route 66 og langs Californiens berømte kyststrækning.

Oplev Niagara Falls, præsidenthovederne i Mt. Rushmore, Grand Canyon, Yellowstone og Bryce Canyon.

Denne rejse er ikke egnet for børn under 10 år.

Fysiske krav:
På denne rundrejse kan du forvente, at du skal gå en del. Du skal desuden selv håndtere din bagage både i lufthavnen og på hotellerne.

Generelt om rundrejser med rejseleder:
Læs vores anbefalinger og generelle information om rundrejser med rejseleder HER.

forlæng din rejse

Vil du have endnu flere oplevelser i USA ? Så kan du heldigvis forlænge din rejse.

Hvad med at tage nogle ekstra dage i San Fransisco

Eller måske starte turen med masser af kultur og shopping og i New York.

Kontakt os og lad os hjælpe dig med at skræddersy din rejse til USA 

Datoer & reservation

Afrejsedatoer

-
20.844 kr.
-
20.844 kr.
-
20.844 kr.
-
20.844 kr.
-
20.844 kr.
-
20.844 kr.

FDM MEDLEMSRABAT:

 • FDM medlemmer får rabat på 500 kr. per bestilling.
 • Er du ikke FDM medlem, kan du tegne medlemskab på fordelagtige vilkår ved bestilling af rejsen
   

Bemærk: Prisen er pr. person i dobbeltværelse og rundrejse som beskrevet i program. Prisen inkluderer ikke flybillet. Kontakt os og vi hjælper med at finde den bedste løsning.

Kontakt