Det ultimative nordvestlige USA & Canada

18 dages rundrejse i det vestlige usa og canada

På denne 18 dages rundrejse med engelsktalende rejseleder i det vestlige USA og Canada, kommer I helt tæt på nogle af de smukkeste nationalparker i Nordamerika samt spændende storbyer.

Ruten tager jer forbi imponerende naturoplevelser i Rocky Mountain National Park, Yellowstone, Glacier National Park, Banff og Lake Louise, hvor der venter bjerge, vandfald, floder og vulkaner. I skal køre langs smukke kyststrækninger med endeløse strande, smukke fyrtårne og historiske samfund. Alt dette kombineret med spændende storbyer som Denver, Vancouver og Seattle.

Denne rejse byder kort fortalt på de bedste naturoplevelser og nogle af de mest interessante storbyer i det vestlige USA og Canada. 

Fra 26.319 kr.
pr. person i dobbeltværelse og rundrejse som beskrevet i program

Få 500 kr. i rabat per bestilling, hvis du er FDM-medlem.

Bestil denne rejse fordi:

 • Du oplever Amerikas første nationalpark, den imponerende Yellowstone
 • Du ser fascinerende Lake Louise i The Canadian Rockies
 • Du får tid i spændende storbyer som Vancouver, Denver og Seattle
 • Du får 18 dage fyldt med storslåede oplevelser i både USA og Canada
 • Du har naturligvis en erfaren rejseleder og en dygtig chauffør

Varighed: 18 dage

 

Du kan reservere din rundrejse her: 

reserver


Har du spørgsmål til rundrejsen, sidder vi klar til at hjælpe: 

Kontakt

Dagsprogram

Denver - Rocky Mountains - Cheyenne - Casper

Ikke langt fra Denver ligger Rocky Mountain National Park, hvor I vil føle at I er på toppen af verden. De 1.075 km2 som parken udgør, beskytter de spektakulære bjergmiljøer.

Herefter går turen videre gennem Cheyenne, Wyomings og nationens jernbanehovedstad, til Casper – byen hvis landskaber er enhver malers drøm. Casper har en rig og levende historie som en vigtig by i The Old West. Området er præget af western historie og kultur, samt nybyggernes eftermæle – de smedede deres vej gennem bjergene og sletterne på vej mod Oregon og Californien.

Casper - Yellowstone

I dag skal I på en uforglemmelig tur til USA's første nationalpark og opleve et imponerende eventyrland af natur, nemlig Yellowstone. Her finder I gejsere, bjergkæder, floder, vandfald og gamle vulkaner. De ikoniske spots som Old Faithful, Mammoth Hot Springs og Yellowstone Canyon vil I muligvis kunne genkende fra billeder, men at stå der selv er en utrolig oplevelse.

Udover fantastiske landskaber, er parken også en af verdens største naturreservater, og hjem for ørne, gråbjørne, sortbjørne, bøfler, elge og meget mere. Der er med andre ord rig mulighed for at se dyreliv, når I besøger Yellowstone.

Yellowstone

Dagen skal bruges på at opleve endnu flere af Yellowstones naturvidundere. Oplev en vulkans skjulte kræfter rejse sig op gennem farverige hot springs, mudderhuller og gejsere. Udforsk bjerge, skove og søer mens I spotter efter dyreliv, og tag en vandretur langs nogle af de mange stier i parken.

Yellowstone – Flathead Valley – Kalispell

I dag forlader I Yellowstones vidundere, og kører langs den imponerende Mission Mountains bjergkæde og den smukke kyst ved Flathead Lake, inden dagen slutter i Kalispell.

Canmore – Lake Louise – Jasper

Dagen begynder med et besøg ved en af Canadas naturperler, Lake Louise. Beliggende med Victoria Gletsjeren i baggrunden, er Lake Louise med sin smukke turkise farve og storslåede størrelse Canadas mest berømte sø – og muligvis det mest fotograferede sted i de canadiske bjerge.

Efter besøget ved Lake Louise, fortsætter I langs den betagende Icefields Parkway, til Banff’s nordlige modstykke, Jasper National Park.

Jasper – Kamloops – Sun Peaks

I starter morgenen med en køretur langs Yellowhead Highway, som byder på udsigter til British Columbias betagende landskaber, når I krydser provinsgrænsen og ankommer til Mount Robson Provincial Park. Mount Robsen er den anden ældste park i British Columbias parksystem og har den højeste bjergtop i de Canadiske Rockies.

I fortsætter til Kamloops og det skønne paradis, Sun Peaks.

Sun Peaks - Vancouver

Vejen går gennem Fraser Canyon, hvor I følger floderne Fraser og Thompson, samt veje der blev brugt af de tidlige guldgravere. I genoplever deres rejse gennem stejle kløfter, rasende floder, høje bjerge og robuste landskaber.

Herefter fortsætter I gennem den nederste del af Fraser Valley til byen Vancouver. Beliggende mellem bjergene og havet, byder Vancouver på et spændende bybillede omgivet af betagende, smuk natur. Ved ankomst til byen venter en byrundtur, hvor I bl.a. ser Gastown, Chinatown, Robson Street, English Bay, Stanley Park og Vancouver Harbor.

Seattle – Mt. Rainier – Mount St. Helens – Portland

Denne morgen går turen mod Portland, Oregons største by og en af verdens bedste byer at opleve til fods.

På vejen besøger I Mount Rainier National Park og Mount St. Helens, som begge er aktive vulkaner. Med en højde på 4.391 km over havets overflade er Mount Rainier den bjergtop med mest isdække i det kontinentale USA. Mount St. Helen er den yngste og mest aktive vulkan.

Portland – Newport – Oregon Dunes – Coos Bay

I dag kan I nyde en scenisk køretur langs Oregons kyststrækning, hvor I møder spektakulære udsigter til Stillehavet og de omkringliggende skove. I fortsætter gennem Newport til Oregon Dunes National Recreation Area. Længere mod syd ender I ved Cooos Bay, den folkerigeste by på Oregons kyst.

Coos Bay – Redwood National Park – Eureka

Turen fortsætter sydpå, og Oregons kystlinje byder på fantastiske udsigter, endeløse strande, kraftige bølger og smukke fyrtårne, mens I langs Californiens imponerende Redwood kyst ser rindende floder, rolige landområder, historiske samfund og skove så gamle som dinosaurerne.

Beliggende i hjertet af Redwood området, finder vi Eureka, som er en af Californiens historiske landmærker og et ”udendørs museum” bestående af Victoriansk arkitektur.

Eureka - Sonoma

Rejsen går videre til vinområdet i det nordlige Californien. Her er der perfekte omgivelser til at vindruer kan vokse samt smukke farver der følger sæsonernes skifte og et Middelhavsklima – alt dette danner rammerne om nogle af de mest berømte vingårde i verden.

Kort

Vis på kort

Galleri

Om prisen

Prisen inkluderer

 • Engelsktalende rejseleder i USA
 • 17 overnatninger på gode, centralt beliggende hoteller
 • Transport med bus rundt i USA og Canada
 • Byrundtur i Denver
 • Besøg i Yellowstone National Park
 • Besøg i Banff National Park
 • Besøg ved Lake Louise
 • Byrundtur i Vancouver
 • Besøg ved Mt. Rainier National Park
 • Besøg ved Mt. St. Helens vulkan
 • Oplev Redwood National Park
 • Besøg på vingård i Sonoma
 • Socialt fællesskab i en international atmosfære
   

Prisen INKLUDERER IKKE

 • Flybilletter til USA t/r
 • Rådgivningsgebyr, pr. ordre 125 kr.
 • Tillæg for enkeltværelse 10.510 kr.
 • Måltider
 • Rejse- og afbestillingsforsikring. Kontakt FDM travel
 • Drikkepenge 

Om rejsen

Denne rejse er ikke egnet for børn under 10 år.

På denne rundrejse kan du forvente, at du skal gå en del. Du skal desuden selv håndtere din bagage både i lufthavnen og på hotellerne.


forlæng din rejse

Vi anbefaler, at denne rejse forlænges med endnu flere oplevelser i USA, fx ekstra dage i San Francisco.
Kontakt din rundrejsespecialist for at høre mere om mulighederne.
 

Generelt om rundrejser med rejseleder

Læs vores anbefalinger og generelle information om rundrejser med rejseleder HER.

 

 

ekstra oplevelser på rejsen

Ekstra oplevelser bestilles og betales hos rejselederen ved ankomst.

Fx. en heldagstur til Vancouver Island

Fx. en helikoptertur over gletsjere fra Canmore

Fx.en sejltur rundt om kysten i Seattle

 

Datoer & reservation

Afrejsedatoer

-
26.319 kr.

FDM MEDLEMSRABAT:

 • FDM medlemmer får rabat på 500 kr. pr. bestilling.
 • Er du ikke FDM medlem, kan du tegne medlemskab på fordelagtige vilkår ved bestilling af rejsen
   

Bemærk: Prisen er pr. person i dobbeltværelse og rundrejse som beskrevet i program. Prisen inkluderer ikke flybillet. Kontakt os og vi hjælper med at finde den bedste løsning.

kontakt