Eventyr i det vestlige USA

13 dages eventyrlig rundrejse i det vestlige usa

En 13 dages rundrejse med engelsktalende rejseleder til Californien, Arizona, Utah og Nevada, samt de mest kendte nationalparker i det vestlige USA, med Grand Canyon som kransekagefiguren. Vi har samlet højdepunkterne i 4 forskellige stater på denne spændende rundrejse, der byder på pulserende storbyer og fantastiske nationalparker med landskaber, I ikke finder magen til andre steder i verden.

Fra 13.568 kr.
pr. person i dobbeltværelse og rundrejse som beskrevet i program

Få 500 kr. i rabat per bestilling, hvis du er FDM-medlem.

Bestil denne rejse fordi:

 • Du rejser i 4 forskellige stater
 • Du oplever de ikoniske storbyer og monumentale nationalparker
 • Du får naturligvis en erfaren rejseleder og en dygtig chauffør
 • Du kan bestille endnu flere rejseoplevelser enten før eller efter rundrejsen
   

Varighed: 13 dage

 

Du kan reservere din rundrejse her: 

reserver
 

Har du spørgsmål til rundrejsen, sidder vi klar til at hjælpe: 

Kontakt

Dagsprogram

Los Angeles (Californien)

Ankomst til Los Angeles og transport til hotellet på egen hånd. Her møder du turens rejseleder, der vil være behjælpelig med registrering.

Los Angeles – Palm Springs – Phoenix/Scottsdale (Arizona)

I dag begynder rejsen, der tager jer til Palm Springs, der er ligger som en oase ved foden af de golde bjerge, San Jacinto. Palm Springs har året rundt et yderst behageligt klima og betragtes som et skønt sted at slå sig ned nogle måneder om året, ikke mindst Hollywoods jet-set elsker dette sted. Her nydes livet til fulde og de stilrene samt meget velholdte golfbaner besøges ofte.

Ankomst til hotellet i Scottsdale sidst på eftermiddagen.

Phoenix/Scottsdale – Sedona – Grand Canyon (Arizona)

I dag går rejsen videre nordpå og første stop er byen Sedona, en by der er placeret i et unikt geografisk område og omringet af karakteristiske røde stenformationer med specielle navne som fx katedralen og kaffekanden. Siden fortsætter turen gennem den bedårende Oak Creek Canyon før ankomst til Grand Canyon National Park. Majestætiske Grand Canyon National Park er én af Verdens syv vidundere og kom helt ud til kanten af kløften for at få den helt specielle følelse af at se mere end 1 km. direkte ned i kløften.

Ankomst til hotellet først på aftenen.

Grand Canyon – Monument Valley – Page/Lake Powell (Arizona)

Rejsen fortsætter i dag og I kommer gennem Najavo Indian Reservation, der er et delvist autonomt område, der kontrolleres af Najavo-indianerne. I fortsætter gennem Painted Desert og Monument Valley, et smukt område der nok symboliserer det ikoniske billede af Det vestlige USA. Sidst på eftermiddagen er der ankomst til byen Page, der ligger på et plateau over Colorado floden og resten af dagen er til fri disposition.

Page/Lake Powell – Kanab – Bryce Canyon (Utah)

Dagen begynder med et besøg ved den enorme dæmning Glen Canyon Dam, den næststørste dæmning i Amerika. Herfra har man den mest fantastiske udsigt over Lake Powell, hvor det krystal blå vand nærmest smelter sammen med de rødlige bjergformationer. Vi passerer nu grænsen til Utah, der nok mest er kendt for Mormon kulturen og via byen Kanab ankommer vi til Bryce Canyon National Park. Nyd omgivelserne når vi tager en tur gennem en flerfarvet verden af sandsten, der som sylespidse klippesøjler udgør en iøjefaldende smuk natur. Hvis vejret tillader det vil en smuk solnedgang vente os.

Bryce Canyon – Zion – Las Vegas (Nevada)

Rejsen tager jer i dag til endnu en nationalpark, nemlig Zion National Park, hvor de massive bjergformationer, der er formet af vind og vejr gennem tiden, blot venter på at blive iagttaget. Til forskel fra flere andre nationalparker er det her i Zion muligt at bevæge sig rundt nede i kløften og betragte klippevæggene fra en helt anden vinkel end normalt.

I løbet af eftermiddagen er kan kontrasten stort set ikke blive større når spillebyen Las Vegas indtages. Her venter en helt særlig verden af underholdning, alverdens gastronomi og ikke mindst kan byens mange kasinoer besøges.

Las Vegas – Death Valley – Mammoth Lakes** (Californien)

Dagens første stop er det ikoniske skilt med ”Welcome to fabulous Las Vegas”, hvor der er mulighed for at få taget billeder, der vil minde om et besøg i denne helt og aldeles anderledes by. Efter at have nydt Las Vegas vil det blive en skarp kontrast når vi ankommer til det stille og ekstremt anderledes Death Valley. Der gøres stop ved Zabriskie Point og Furnace Creek Ranch og besøgscenter før turen fortsætter gennem dalen og tager os op i Sierra Nevada bjergene til den bedårende smukke bjergby Mammoth Lake** Området var i 1900-tallet kendt for sine mange guldminer, men i dag er det naturen der er i højsædet og her findes nogle fantastisk spektakulære udsigtspunkter hvor søer og bjerge i bedste stil forenes.

**På grund af sne og vejrfoldene generelt er det ikke muligt at tage ruten til Mammoth Lakes i perioden oktober til slutningen af maj. Her vil ruten i stedet gå via Fresno eller Visalia.

Mammoth Lakes – Yosemite National Park (Californien)

Stå op med solen i dag og følg med på en ekstra udflugt, hvor en kabelbane tager jer til toppen af Mammoth. Nyd en let morgenmad alt i medens de billedskønne omgivelser nydes i ro og mag. Rejsen fortsætter nu til Tioga Pass**, der majestætisk ligger på toppen af Sierra Nevada bjergkæden i ca. 3000 meters højde.

Her fra går det nu ind i en af USA´s mest berømte nationalparker, Yosemite og der venter en eftermiddag fyldt med skønne naturoplevelser, blandt stejle klippevægge med El Capitan og Halfdome som de mest kendte. Brusende vandfald som Bridalveil Falls og Yosemite Falls er også en del af dagens naturoplevelse.

**På grund af sne og vejrfoldene generelt er det ikke muligt at tage ruten til Mammoth Lakes i perioden oktober til slutningen af maj. Her vil ruten i stedet gå via Fresno eller Visalia.

Yosemite National Park – San Francisco (Californien)

Der er tidlig afrejse fra hotellet for at fortsætte rejsen til én af Vestkystens ikoniske storbyer, nemlig San Francisco. Dagens rundtur i byen tager jer til Golden Gate Bridge, Fishermans Wharf og ikke mindst Chinatown, der er én af Nordamerikas største. Om aftenen er der rig mulighed for at lære byen lidt bedre at kende. Spørg gerne rejselederen til råds om gode restauranter.

San Francisco (Californien)

Dagen i dag er fri til egne eventyr i byen. Rejselederen er naturligvis behjælpelig med forslag til aktiviteter, måske en tur med ”cable car” til Fishermans Wharf, hvor det er oplagt at smage på de lokale specialiteter, nemlig frisk seafood eller andet der kan friste ganen. Det er også her at der ligger turbåde klar til at tage dig skøn sejlads rundt i bugten og måske en tur til fangeøen Alcatraz?

Eller tag på shopping i fx Macy´s Department Store på Union Square. Der er uanede muligheder.

Som en ekstra udflugt er der i dag også mulighed for at bestille en tur til vinområdet Napa Valley, der ligger nord for San Francisco. Området er kendt for sine mange fine vine og naturligvis skal der også smages på liflige dråber.

San Francisco – Monterey/Carmel – Central Coast (Californien)

Nu går turen så af sted sydover fra San Francisco, og en del af dagens køretur vil være på den legendariske Highway 1. Her er der masser af udsigt over Stillehavet. I Monterey skal I naturligvis opleve den berømte Cannery Row med de gamle sardinfabrikker, kendt fra John Steinbecks romaner. Her finder I også et af USA’s bedste akvarier, Monterey Bay Aquarium, med fisk fra Stillehavet ud for Monterey.

Dagen afrundes med et besøg i den charmerende by Carmel, lige syd for Monterey. Her var Clint Eastwood borgmester i slutningen af 80’erne, og byen er på mange måder som hentet ud af en film med sin charmerende strand, hvor områdets velhavere lufter hund eller tager et morgenbad i Stillehavet.

Sidst på eftermiddagen når vi frem til hotellet i en af maleriske byer på den centrale kyst.

Central Coast – Santa Barbara – Malibu – Beverly Hills – Los Angeles (Californien)

Rundrejsens sidste dag byder på en tur gennem Santa Ynez dalen inden ankomst til Santa Barbara, der med en hyggelig og afslappet stemning ligger tæt på Stillehavet. Fremme i Santa Monica er det tid til frokost og hvorfor ikke nyde den ved afslutningen af den berømte Route 66? I Los Angeles kommer I til Beverly Hills og ikke mindst Hollywood inden rundrejsen afsluttes først på aftenen.

 

Kort

Vis på kort

Galleri

priser

Prisen inkluderer

 • Engelsktalende rejseleder i USA
 • 12 overnatninger på gode, centralt beliggende hoteller
 • Velkomstreception med øvrige rejsedeltagere
 • Besøg i Grand Canyon
 • Besøg i Monument Valley
 • Besøg i Bryce Canyon
 • Besøg i Zion Nationalpark
 • Fridag i Las Vegas til egne oplevelser
 • Besøg i Death Valley
 • Besøg i Yosemite Nationalpark
 • Masser af spændende udflugter
 • Socialt fællesskab i en international atmosfære
   

Prisen INKLUDERER IKKE

 • Flybilletter t/r USA
 • Rådgivningsgebyr, pr. ordre, 125 kr.
 • Tillæg for enkeltværelse 6.300 kr.
 • Måltider
 • Rejse- og afbestillingsforsikring. Kontakt FDM travel
 • Drikkepenge (anbefalet beløb ca. 3 USD pr. person pr. dag til chaufføren og ca. 4 USD pr. person pr. dag til guiden).

Om rejsen

Denne rejse er ikke egnet for børn under 10 år.

På denne rundrejse kan du forvente, at du skal gå en del. Du skal desuden selv håndtere din bagage både i lufthavnen og på hotellerne.

forlæng din rejse

Vi anbefaler, at denne rejse forlænges med endnu flere oplevelser f. eks. et spændende ophold i Los Angeles. Kontakt  rundrejsespecialisten for at høre mere om mulighederne.
 

GENERELT OM RUNDREJSER MED REJSELEDER

Læs vores anbefalinger og generelle information om rundrejser med rejseleder HER.

ekstra oplevelser på rejsen

Ekstraoplevelserne bestilles og betales hos rejselederen ved ankomst.

* Lej en cykel i San Fransisco

* Las Vegas by night

* Vinsmagning i Napa Valley

 

 

Datoer & reservation

Afrejsedatoer

-
13.568 kr.
-
13.568 kr.
-
13.568 kr.
-
13.568 kr.
-
13.568 kr.
-
13.568 kr.
-
13.568 kr.
-
13.568 kr.
-
13.568 kr.

FDM MEDLEMSRABAT:

 • FDM medlemmer får rabat på 500 kr. pr. bestilling.
 • Er du ikke FDM medlem, kan du tegne medlemskab på fordelagtige vilkår ved bestilling af rejsen
   

Bemærk: Prisen er pr. person i dobbeltværelse og rundrejse som beskrevet i program. Prisen inkluderer ikke flybillet. Kontakt os og vi hjælper med at finde den bedste løsning.

kontakt