Farverige New England

10 dages rundrejse i det nordøstlige USA

Oplev New England med en erfaren engelsktalende rejseleder. Ud over Boston, byder området på fantastiske naturoplevelser med smukke fiskerbyer langs Atlanterhavskysten, rige muligheder for at smage på havets frugter, fyrtårne og rustik natur med rå klippekyst og store skove i Maine.

Når det skal det være mere kultiveret og farverigt, er Cape Cod lige sagen med sine eksklusive kystbyer. Efteråret er højsæson her i New England, når de store skove eksploderer i et festfyrværkeri af røde og gule nuancer i september og begyndelsen af oktober. 

Fra 9.600 kr.
pr. person i dobbeltværelse og rundrejse som beskrevet i program

Få 500 kr. i rabat per bestilling, hvis du er FDM-medlem.

Bestil denne rejse fordi:

 • Du oplever det farverige New England på det bedste tidspunkt af året
 • Du smager de lækre lokale retter
 • Du får tid til at opleve den fascinerende natur
 • Du får en erfaren engelsktalende rejseleder
 • Du kan bestille endnu flere rejseoplevelser enten før eller efter rundrejsen
   

Varighed: 10 dage

 

Du kan reservere din rundrejse her: 

reserver


Har du spørgsmål til rundrejsen, sidder vi klar til at hjælpe: 

Kontakt

Dagsprogram

Boston – Salem – Kennebunkport - Portland (Maine)

På ruten nord for Boston ligger næsten fire århundreders historie samt nogle af østkystens fineste strande og landskaber. Jeres første stop er Salem, kendt for de berygtede hekseretssager i det 17. århundrede samt fødestedet for den amerikanske forfatter, Nathaniel Hawthorne.  

I fortsætter op langs kysten og stopper ved Cape Neddick ”Nubble” Lighthouse, det mest fotograferede fyrtårn i USA. Gennem Portsmouth, det ældste samfund i New Hampshire kendt for fiskeri og historiske bygninger, bliver jeres næste stop Kennebunkport. Byen er hjemsted for de prominente politikeres sommerhuse, bl.a. den 41. Præsident George Walker Bush.

Sidste stop er Portland, Maine’s største by og hjem for statens ældste fyrtårn, som også er et af de mest elskede.      

Portland – Bar Harbor (Maine)

Køreturen mod nordøst på Route 1 fra Portland til Bar Harbor er en fornøjelse. Fra vinduet ser I statens knoldede kyststrækning and stenede strande kombineret med de rytmiske bølger fra Atlanterhavet. I kører gennem maleriske landsbyer, hvor lokale fiskere markerer deres områder med farverige bøjer, inden I ankommer til den lille by Bar Harbor.

Kendt for sin smukke kyst, har Bar Harbor en verdenskendt atmosfære og er især deres Maine hummer er legendarisk. I aften er der mulighed for at få en traditionel hummer middag.

Bar Harbor – White Mountains (New Hampshire)

Jeres rejse i dag tager jer ind i landet, mod det spektakulære landskab White Mountains - ”The rooftop of New England”. Landskabet er fyldt med fortryllende broer, maleriske landsbyer og historiske pladser.

Undervejs oplever I imponerende bjergudsigter, uberørt skov og verdensberømt løv.

White Mountains – Stowe – Green Mountains (Vermont)

I dag krydser I White Mountains som deler staterne New Hampshire og Vermont, og ankommer til Stowe – en klassisk 200 år gammel landsby ved siden af Vermont’s højeste punkt, majestætiske Mt. Mansfield.

I fortsætter gennem Burlington og betagende udsigter over åbne enge, landbrugsområder og skove til Vermont’s Green Mountains. Med deres tætte skove, er Green Mountains hjem for bjørne, elge, vilde kalkuner og hjorte.

Green Mountains - Newport (Rhode Island)

I forlader Vermont og kommer til den mindste stat i området, Rhode Island. Byen Newport er hjem for spektakulære kystlandskaber og inspirerende arkitektur, og er for mange en skinnende perle i New England.

Newports naturlige skønhed er især vist ved byens Cliff Walk. Her mellem det Atlantiske Ocean og vidtstrakte græsplæner, ligger de berømte Gilded Age palæer, som engang var legepladser for overklassen om sommeren. The Astor’s og Vanderbilt’s har blandt andre boet her. I besøger en af disse palæer, og får et indblik i den overdådige livsstil fra en svunden tid.

I aften er der mulighed for at få en klassisk New England fiskeret (Clam Bake), hvor kysten bliver bragt direkte til bordet.

Newport – Cape Cod (Massachusetts)

Fra overflod i Newport fortsætter I til det uspolerede Cape Cod, hvor smukke strande med høje sandbanker, det uendelige hav og fyrtårne følger kysten, og lægger op til vidunderlige solnedgange.

Cape Cod – Martha’s Vineyard – Cape Cod (Massachusetts)

En kort 45-minutters færgetur fra Cape Cod ligger Martha’s Vineyard, New Englands juvel. De seks byer spreder sig over 259 km2, og har hver især en stolt historie og unik karakter med hjem for historiske kaptajner, charmerende honningkage hytter, en malerisk fiskerlandsby, fem majestætiske fyrtårne og nationens ældste fungerende karrusel.

Som I udforsker kilometervis af uberørte strande, dramatiske ler klipper og smukke vandveje, ser I hurtigt at Martha’s Vineyard er mere end bare hummere og muslinger.

Cape Cod – Plymouth - Boston (Massachusetts)

Dagen starter ud med et besøg til Plymouth, byen hvor de engelske kolonister havde deres første hjem i New England. I ser udsigten over Plymouth Harbor, Mayflower II (en kopi af den originale Mayflower) og Plymouth Rock, som ifølge historien er her hvor de første passagerer fra Mayflower satte fod i ”den nye verden”.

I ankommer tilbage til Boston og går den kendte rute ”Freedom Trails ”, hvor I kommer forbi Boston Common, King’s Chapel, the Boston Massacre site samt flere forskellige pubber og taverner, hvor de Amerikanske grundlæggere i sin tid skålede for friheden.

Nyd en frokost på en af Bostons mange restauranter - vi kan anbefale at prøve en varm, traditionel New England muslingesuppe (Clam Chowder).

Efter frokost er der tid til at udforske Quincy Market – Bostons første markedsplads fra 1800-tallet, hvor der nu ligger forskellige butikker og caféer.

Kort

Vis på kort

Galleri

Om prisen

Prisen inkluderer

 • Engelsktalende rejseleder i USA
 • 9 overnatninger på gode, centralt beliggende hoteller
 • Daglige udflugter til New Englands bedste seværdigheder
 • Bustur gennem det smukke landskab
 • Byrundtur i Boston
 • Besøg i spektakulære White Mountains
 • Besøg på Martha´s Vineyard
   

Prisen INKLUDERER IKKE

 • Flybilletter USA t/r
 • Rådgivningsgebyr, pr. ordre, 125 kr.
 • Tillæg for enkeltværelse fra 4.760 kr.
 • Måltider
 • Rejse- og afbestillingsforsikring. Kontakt FDM travel
 • Drikkepenge (anbefalet beløb ca. 3 USD pr. person pr. dag til chaufføren og ca. 4 USD pr. person pr. dag til guiden).

 

Om rejsen

Kom på en guidet vandretur i Boston's Freedom Trail og lær om historien om den amerikanske revolution gennem monumenter og fascinerende museer.

Prøve de unikke delikatesser i New England, fra Vermont ahornsirup til den berømte New England Clambake.

Oplev New Englands verdensberømte efterårsløv på denne indholdsrige rundrejse

Denne rejse er ikke egnet for børn under 10 år.

På denne rundrejse kan du forvente, at du skal gå en del. Du skal desuden selv håndtere din bagage både i lufthavnen og på hotellerne.
 

GENERELT OM RUNDREJSER MED REJSELEDER

Læs vores anbefalinger og generelle information om rundrejser med rejseleder HER.

forlæng din rejse

Vil du have endnu flere oplevelser i USA ? Så kan du heldigvis forlænge din rejse.

Hvad med at tage nogle ekstra dage i Boston

Eller måske starte turen med masser af kultur og shopping og i New York.

Kontakt os og lad os hjælpe dig med at skræddersy din rejse til USA 

Datoer & reservation

Afrejsedatoer

-
9.600 kr.
-
9.600 kr.
-
9.600 kr.
-
9.600 kr.
-
9.600 kr.
-
9.600 kr.

FDM MEDLEMSRABAT:

 • FDM medlemmer får rabat på 500 kr. pr. bestilling.
 • Er du ikke FDM medlem, kan du tegne medlemskab på fordelagtige vilkår ved bestilling af rejsen
   

Bemærk: Prisen er pr. person i dobbeltværelse og rundrejse som beskrevet i program. Prisen inkluderer ikke flybillet. Kontakt os og vi hjælper med at finde den bedste løsning.

kontakt