Østkystens ikoniske storbyer

8 dages rundrejse med engelsktalende rejseleder i det østlige usa

En rundrejse med engelsktalende rejseleder til det østlige USA, hvor New York og Washington D.C. byder på masser af storbyoplevelser med alt, hvad man kan ønske sig af teater, koncerter, kunstmuseer, arkitektur og anden finkultur i absolut verdensklasse – og masser af muligheder for shopping og anden underholdning. Men det østlige USA er også naturoplevelser og historie – og så ligger Canada lige rundt om hjørnet. Oplev det hele på denne herlige 8 dages rundrejse til nogle af det østlige USA’s største metropoler.

Fra 6.208 kr.
pr. person i dobbeltværelse. Byrundture i New York og Washington og tur til Niagara Falls samt engelsktalende rejseleder er med i prisen.

Få 500 kr. i rabat per bestilling, hvis du er FDM-medlem.

Bestil denne rejse fordi:

 • Du oplever "The Big Apple"
 • Du besøger Niagara Falls
 • Du får tid til at opleve de fascinerende storbyer
 • Du får en erfaren engelsktalende rejseleder
 • Du kan bestille endnu flere rejseoplevelser enten før eller efter rundrejsen
   

Varighed: 8 dage

Du kan reservere din rundrejse her: 

reserver


Har du spørgsmål til rundrejsen, sidder vi klar til at hjælpe: 

Kontakt

Dagsprogram

New York

Velkommen til New York City, som er et gigantisk festfyrværkeri af tilbud og muligheder for at opleve The Big Apple at tiden altid vil føles for kort.

Vi bor centralt på Manhattan, der med sine skyskrabere er indbegrebet af New York og det er også på Manhattan man finder nogle af verdens bedste museer, et enormt udbud af teatre og underholdning og kontrastfyldte bydele. Central Park er verdenskendt og glem ikke at tage en gåtur i parken og nyd et fredfyldt øjeblik i en ellers hektisk atmosfære her i Downtown New York.

Oplevelser i New York

New York er ikke USA. New York er New York - en hel verden i sig selv. En gigantisk by med utallige muligheder og en utrolig blanding af forskellige kulturer. Den første formiddag er afsat til en spændende byrundtur, hvor I tager rundt og besøger mange af de spændende kvarterer, der findes på Manhattan. I kommer til Central Park, forbi Times Square og Madison Square Garden, inden I skal stifte bekendtskab med en del af Soho og Chinatown. På den sydlige spids af Manhattan oplever I den helt særlige stemning ved 911 Memorial og spejder efter Frihedsgudinden.

Om eftermiddagen er der tid til oplevelser på egen hånd, og det slet ikke utænkeligt, at I ønsker at se nærmere på nogle af de seværdigheder, som I har passeret på vores byrundtur tidligere på dagen. Et besøg på et af New Yorks verdensberømte museer vil være en oplagt mulighed – fx Museum of Modern Art (MOMA) og Guggenheim. I kan også tage en sejltur rundt om Manhattan med Circle Line Sightseeing Cruises eller spadsere en tur over Brooklyn Bridge og opleve New Yorks skyline fra en anden vinkel. Eller hvad med en tur i helikoptertur over Manhattan og se det hele fra oven?

Eller måske er det blevet tid til at afprøve shoppinggenet? På Fifth Avenue finder I alle de eksklusive butikker, der ligger på række og lokker med luksusvarer i topklasse. Men der findes masser af andre steder at handle og til helt andre priser. Besøg fx B&H Photo – verdens nok største foto- og elektronikforretning.

En af byens mest populære oplevelser er at besøge New Yorks nye vartegn, One World Trade Center. Her kan I med elevator tage op til One World Observatory. Undervejs bliver I budt på mageløse indtryk, hvor det nyeste inden for LED teknologi er taget i brug på en overbevisende måde. 

Mulighederne er rigtig mange, og jeres rejseleder kan naturligvis også være behjælpelig med forslag til forskellige oplevelser i eller omkring byen.

New York - Niagara Falls

New York City forlades om morgenen og bussen kører de godt 600 km til en af Nordamerikas største naturattraktioner, Niagara Falls, der ligger på grænsen mellem USA og Canada. Men inden de voldsomme vandmasser er der mere ædle dråber på spil i Finger Lakes-regionen. Finger Lakes er en række aflange søer, der samtidig udgør et af New York States bedste vindistrikter, og her er rig mulighed for at smage på de gyldne dråber på de lokale vingårde.

Naturkræfterne er unægtelig imponerende, når man står og ser de massive vandmasser, der brager ned i dybet. Niagara Falls er en meget fascinerende naturattraktion, og det ses hurtigt, at begge flodbredder er en hel absurd blanding af masseturisme og naturattraktion i verdensklasse. Den bedste udsigt over det brølende Horseshoe Falls, der er 750 m bredt og har et fald på 52 m, fås fra den canadiske side, hvor I skal bo.

Niagara Falls - Williamsport

Morgenen og formiddagen bruges naturligvis til at udforske området omkring Niagara Falls. Nyd naturens enorme kræfter, når du iført et regnslag stiger ombord på en båd, der tager dig helt tæt på de enorme vandmasser! Det er en ubeskrivelig oplevelse. (Bådturen bestilles og købes hos rejselederen).

Siden krydses grænsen til USA og retningen går mod syd gennem Pennsylvania, også kaldet Amish Country. I hele området kan man være heldig at spotte Amish-folket iklædt deres meget karakteristiske dragter. I sendes et par hundrede år tilbage i tiden, for Amish-folket benytter sig ikke af moderne hjælpemidler, men nøjes med at sætte en enkelt hestekraft foran ploven eller vognen. Vi afslutter dagen i hyggelige Williamsport.

Williamsport - Gettysburg - Washington D.C.

Dagen byder på et historisk tilbageblik, når I skal tilbage i historien til Den Amerikanske Borgerkrig. Gettysburg National Military Park er stedet, hvor det blodigste slag i borgerkrigen fandt sted med 51.000 ofre på blot tre dage i løbet af sommeren 1863. Et besøgscenter på stedet fortæller om kronologien i det blodige slag og den historiske baggrund for, hvorfor netop slaget ved Gettysburg blev så blodigt. Hvis tiden tillader det, når I også at besøge Gettysburg Museum of the Civil War. (Billetter til ca. 15 USD kan købes på stedet.)

I skal nu mod magtens centrum, Washington D.C., den amerikanske hovedstad, der summer af politisk aktivitet og aktive lobbyister, der forsøger at påvirke beslutningstagerne. 

En række af USA’s bedste museer ligger i Washington D.C. Takket være den engelske videnskabsmand James Smithson, der testamenterede 500.000 dollars til bl.a. ”at øge og udbrede viden blandt mennesker”, er der gratis adgang til alle de museer, der er administreret af Smithsonian Institution, heriblandt det berømte National Air and Space Museum.

Oplevelser i Washington D.C.

Dagens oplevelser i hovedstaden begynder med et besøg på Arlington kirkegården, hvor den evige flamme brænder ved Præsident John F. Kennedys gravsted. Der fortsættes over Potomac floden til Lincoln Memorial og ikke mindst mindesmærket for de faldne Vietnam veteraner. I kommer naturligvis forbi Det Hvide Hus, The Capitol og The National Mall med det legendariske Washington monument.

Washington D.C. er mere end Det Hvide Hus, parlamentsbygningen Capitol og det militære hovedkvarter, Pentagon. Byen ligger for jeres fødder, og I kan tage ud og opleve netop det, der står øverst på jeres liste - om det er besøg på et af byens utallige museer eller I vil se nogle af de verdensberømte monumenter helt tæt på, det er helt op til jer - der er masser af muligheder. 

Rejselederen vil naturligvis være behjælpelig og komme med forslag til forskellige oplevelser i eller omkring byen.

Washington D.C. - Philadelphia

Hovedstaden forlades for at fortsætte nordpå til Philadelphia. Philadelphia kaldes også “The City of Brotherly Love”, og den er den vigtigste by i den amerikanske revolution. Det var her at den amerikanske uafhængighedserklæring blev læst op den 4. juli 1776

Philadelphia er den oprindelige amerikanske hovedstad, og byen blev udformet af William Penn Jr. i 1682 ud fra et rektangulært mønster, der senere blev brugt til anlæggelsen af mange andre amerikanske byer. Philadelphia var en såkaldt “grøn by på landet”, og i dag hersker der stadig en særlig ro over byens historiske centrum, som kun ligger nogle få gader fra mylderet og støjen i Downtown.

Den gamle del af Philadelphia byder på skyggefulde, brostensbelagte gader med rødstenshuse i kolonistil, og går man ind i den store og fredelige Fairmount Park, er det let at glemme, at man er midt i en storby.

Philadelphia - New York

I dag er det sidste dag på rundrejsen og kursen sættes tilbage mod mod lufthavnen i New York. En rundrejse i det østlige USA fyldt med spændende oplevelser og store kontraster er ved at være til vejs ende.

Eller du kan fortsætte med et par ekstra dage i fx. New York eller Boston og krydre din rejse med endnu flere oplevelser på egen hånd. FDM travel hjælper naturligvis med at bestille hotellet og ordner din billeje.

Kort

Vis på kort

Galleri

Om prisen

Prisen inkluderer

 • Engelsktalende rejseleder i USA
 • 7 overnatninger på gode 3-4* hoteller
 • Halvdags byrundtur i New York
 • Vinsmagning i Finger Lakes regionen
 • Udflugt til Niagara Falls
 • Besøg ved Gettysburg militærparken
 • Halvdags byrundtur i Washington D.C.
 • Orienterende byrundtur i Philadelphia
 • Skatter og afgifter
   

Prisen INKLUDERER IKKE

 • Flybilletter til USA t/r
 • Rådgivningsgebyr, pr. ordre, 125 kr.
 • Måltider
 • Tillæg for enkeltværelse 3.900 kr.
 • Rejse- og afbestillingsforsikring, kontakt FDM travel
 • Drikkepenge (anbefalet beløb ca. 4 USD pr. person pr. dag til chauffør og ca. 5 USD pr. person pr. dag til guide).

Om rejsen

Denne rejse er ikke egnet for børn under 10 år.

På denne rundrejse kan du forvente, at du skal gå en del. Du skal desuden selv håndtere din bagage både i lufthavnen og på hotellerne.
 

GENERELT OM RUNDREJSER MED REJSELEDER

Læs vores anbefalinger og generelle information om rundrejser med rejseleder HER.

 

forlæng din rejse

Du kan evt. forlænge din rejse med et par ekstra dage i pulserende New York City. 
Ring og hør nærmere hos vores rundrejsespecialister.

Datoer & reservation

Afrejsedatoer

-
6.208 kr.
-
6.208 kr.
-
6.208 kr.
-
6.208 kr.
-
7.398 kr.
-
7.398 kr.

FDM MEDLEMSRABAT:

 • FDM medlemmer får rabat på 500 kr. per bestilling.
 • Er du ikke FDM medlem, kan du tegne medlemskab på fordelagtige vilkår ved bestilling af rejsen
   

Bemærk: Prisen er pr. person i dobbeltværelse og rundrejse som beskrevet i program. Prisen inkluderer ikke flybillet. Kontakt os og vi hjælper med at finde den bedste løsning.

Kontakt