Westcoast Wings & Wheels

15-dages rundrejse med privatfly, bus, TOG og engelsk rejseleder

Få det bedste af det bedste i det vestlige USA. Westcoast Wings & Wheels er en rundrejse for jer, som kun har begrænset tid, men gerne vil se det hele. I får en ideel kombination af forskellige transportmidler, lige fra privatfly med vinduesplads til alle, over den velkendte turitsbus til en tur med jernbanen i Grand Canyon. Den klassiske tur på vestkysten kan I nå på bare 15 dage.

På rundrejsen oplever I spændende storbyer som Las Vegas, San Francisco og Los Angeles, samt de enestående nationalparker Grand Canyon, Bryce, Zion, Yosemite og Monument Valley. Læs om den spændende tur nedenunder, der i øvrigt kan forlænges før og efter, som I ønsker det.

Fra 26.577 kr.
pr. person i delt dobbeltværelse, ophold, udflugter og transport ifølge program samt engelsktalende rejseleder.

Få 500 kr. i rabat per bestilling, hvis du er FDM-medlem.

Varighed:
15 dage/14 nætter

Du kan reservere din rundrejse her:

reserver


Har du spørgsmål til rundrejsen, sidder vi klar til at hjælpe:

Kontakt 

Dagsprogram

Dag for dag

Dag 1: Las Vegas
Dag 2: Las Vegas - Yosemite
Dag 3: Yosemite - Napa - Sonoma - San Francisco
Dag 4: San Francisco
Dag 5: San Francisco - Monterey - California’s Central Coast
Dag 6: California’s Central Coast - Santa Barbara - Los Angeles
Dag 7: Los Angeles
Dag 8: Los Angeles - Las Vegas
Dag 9: Las Vegas
Dag 10: Las Vegas - Grand Canyon - Williams
Dag 11: Williams - Antelope Canyon - Page
Dag 12: Page - Monument Valley - Page
Dag 13: Page - Bryce Canyon - Zion
Dag 14: Zion - Las Vegas
Dag 15: Las Vegas

Las Vegas

Velkommen til Las Vegas - en oase i ørkenen af neonlys og non-stop underholdning på hvert eneste gadehjørne. Når I ankommer til hotellet, bliver I mødt af jeres tour guide og budt velkommen. Herefter er resten af dagen og aftenen til fri disposition til at opleve Las Vegas på første hånd. Mulighederne er mange, men selvfølgelig skal I gå en tur ad den berømte The Strip, evt. prøve lykken på et af de utallige kasinoer, spise på en restaurant i verdensklasse, opleve et af de stjernespækkede shows eller nyde den imponerende udsigt på en 30 minutters tur på The High Roller - verdens højeste pariserhjul på ikke mindre end svimlende 168 meter!
 

Las Vegas - Yosemite

Dagen starter med en kort flyvetur i privatflyet fra Las Vegas til Merced, porten til Yosemite National Park. Fra Merced fortsætter I i bus og kører ad Highway 140 til Yosemite, den første rute ind i parken, til bunden af Merced River Canyon. Inde i parken skal I se nogle af Yosemites mest berømte attraktioner som Yosemite Falls, Half Dome, El Capitan, Tunnel View og Bridalveil Falls. Det ene postkortmotiv afløser det andet, så sørg for at have kameraet klar.
 

Yosemite - Napa - Sonoma - San Francisco

I lægger i dag Yosemites skønhed bag jer og kører mod vest i bus til Californiens mest elskede by ved bugten, San Francisco. Undervejs skal I besøge en vingård i det berømte Napa Valley, og der vil også blive tid til at udforske den usædvanlige by Sonoma. San Francisco anses af mange som en af de ”største” byer i verden og af mange grunde. Alene beliggenheden er imponerende, her er hav til den ene side og bjerge til den anden og en imponerende og uovertruffen udsigt uanset, hvor man vender sig hen. For ikke at tale om det farverige og multietniske samfund, der gør San Francisco til noget helt specielt - en juvel ved Stillehavet, man bare ikke kan få nok af.
 

San Francisco

I dag skal I for alvor have San Francisco ind under huden på en intensiv, sjov og spændende heldagstur med alle de berømte attraktioner som Golden Gate Bridge, Chinatown, Union Square og Fisherman's Wharf. Og som prikken over i'et skal I ud at sejle og bl.a. opleve Pier 39 med de berømte søløver, den historiske havnefront med den spektakulære skyline, Golden Gate Bridge - som I sejler under - og sidst men ikke mindst - en tur rundt om den berygtede ø Alcatraz. Herefter er resten af dagen til fri disposition til at udforske endnu mere af denne fantastiske by med de verdensberømte stejle gader med de historiske kabeltrukne sporvogne. Og hvorfor ikke benytte lejligheden til selv at køre en tur med dem - det er en oplevelse uden lige, I ikke må gå glip af og som ikke findes andre steder i verden.
 

San Francisco - Monterey - California’s Central Coast

Turen fortsætter i dag sydpå i bus ad en af de smukkeste veje i verden, 17 Mile Drive. På den ene side har I den forrevne Stillehavskyst og på den anden side de velplejede grønne områder og ikke mindst de imponerende palæer, der ligger som perler på en snor fra Pacific Grove til Pebble Beach. I fortsætter til Monterey ved Old Fishermans's Wharf, et sansebombardement af billeder, lyde og lugte. Her bliver også tid til at gå på opdagelse på Cannery Row, hvor John Steinbeck fandt inspiration til bogen af samme navn.
 
Turen fortsætter sydpå ad Pacific Coast Highways snoede og bjergrige rute til den usædvanlige, lille by Carmel-by-the-Sea, hvor bl.a. husene ikke har numre og neonskilte er forbudt. Det er også her, at Clint Eastwood en kort overgang var borgmester i 1980'erne. Fra Carmel går det videre til Big Sur med de stejle bjergsider, der forsvinder i Stillehavet. Længere mod syd bliver landskabet blidere, når I passerer Hearst Castle og Morro Bay, hvorfra der kun er kort afstand ind i landet til San Luis Obispo og hjertet af Californiens kyst.
 

California’s Central Coast - Santa Barbara - Los Angeles

Efter morgenmaden og sætter I kurs mod syd og via nogle hyggelige småbyer kommer I frem til den mondæne Santa Barbara, også kendt som den amerikanske riviera. Efter et ophold i byen fortsætter i med bus mod syd og millionbyen Los Angeles. Aftenen er fri, så I kan tage ud og opleve netop det, som I gerne vil se.

Los Angeles

Dagens program i Los Angeles er intensivt og omfattende, og I vil for alvor få et ægte indtryk af det sydlige Californien. I skal bl.a. besøge lokalsamfundene langs Stillehavet i Marina del Rey, Venice med sin kendte promenade og Muscle Beach og Santa Monica, der har en af Californiens ældste forlystelsesmoler, Santa Monica Pier. Molen har stadig den gammelkendte blanding af lystfiskere, frisk havluft, popcorn og gøgl. Og så står Hollywood naturligvis også på programmet, Walk of Fame, hvor mere end 2.400 stjerner har sat deres fodaftryk, TCL Chines Theatre (tidligere Grauman's Chinese Theatre), Sunset Strip og Beverly Hills, hvor man kan være heldig at møde en berømthed eller to ude at shoppe langs Rodeo Drive.
 

Las Vegas

Dagen i dag er sat af til oplevelser i Las Vegas - eller "Vegas" som byen populært kaldes. En hel dag uden program giver jer mulighed for, at I kan tage ud og opleve netop det, som I rigtig gerne vil se. Din engelsktalende rejseleder er naturligvis behjælpelig med forslag til både oplevelser, og til hvordan I lettest kommer dertil. 

Las Vegas - Grand Canyon - Williams

I dag skal I opleve Grand Canyon både fra luften og til lands. Eventyret begynder allerede, når I går ombord på det private fly med retning mod Grand Canyon National Park's South Rim. Undervejs flyver I over den enorme Mojaveørken, Hoover-dæmningen og Lake Mead - og hvor landet hæver sig og søen bliver til flod, mødes I af den mægtige Colorado-flod, der snor sig gennem hele Grand Canyon og til stadighed gnaver sig længere og længere ned i klipperne og fortsætter med at skrive den geologiske historie.
 
Når I vel har fået fast grund under fødderne igen i Grand Canyon National Park Airport, skifter I det private fly ud med en bus og fortsætter turen i øjenhøjde med de imponerende canyons. Bussen stopper flere gange undervejs, så I kan nyde den fantastiske udsigt, spise en picnic-frokost, gå en tur og evt. købe lidt souvenirs med hjem til minde om turen. Sidst på eftermiddagen går i ombord på Grand Canyon Railways tog der kører jer til Williams. Undervejs kan I sidde og nyde det, mens den skønne natur passerer forbi jeres vindue. Indenfor i toget underholdes I med lidt musik og et vaskeægte togrøveri.
 

Williams - Antelope Canyon - Page

Dagens bustur tager jer ud på den legendariske Route 66 igennem byer som Williams og Flagstaff, hvor legenderne om både vesten og Route 66 stadig føles levende blandt historiske huse og Route 66 memorabilia.
 
Nord for Flagstaff gøres et stop i Sunset Crater National Park. Det rå landskab, skabt af et vulkansk udbrud i 1085, med sin kulsort lavajord, forrevne lavaklipper og en rustrød cinder-kegle, brydes af grønne oaser, hvor Moder Natur igen er ved at tilkæmpe sig magten – ret fascinerende.
 
Nu skal I udforske Navajo Nation, der er hjem for 75.000 Navajo-indianere og et af USA’s mest skulpturelle landskaber. Dagen starter med en tur til Antelope Canyon, et af Navajo-indianernes hellige områder, hvor vandet i mange hundrede år har slebet sandstensklipperne i de mest fantastiske, bløde former og skabt en surrealistisk verden i forskellige nuancer af rød.
 
Dagen slutter i Page på dørtærsklen til Lake Powell, et af USA’s mest unikke røde ørkenlandskaber.

Page - Monument Vallay - Page

I dag venter Monument Valley, der med sine massive klippesøjler og røde prærie, leder tankerne hen på det vilde vesten – og er da også det sted i USA, der har været kulisse i flest westernfilm gennem tiden.   

Page - Bryce Canyon - Zion

Dagen i dag står også i naturens tegn, når I skal stifte bekendtskab med endnu en par af USA’s smukke nationalparker. I Bryce Canyons minder de hestesko-formede kløfter om imponerende naturlige amfiteatre. Her har naturens voldsomme kræfter skåret sig ned igennem de lyserøde klipper og skabt en forstenet skov af tusindvis af klippesøjler også kaldet hoodoos.

En ganske anderledes frodig oplevelse venter jer derimod i Zion Nationalpark med storslåede, skovklædte dale flankeret af lodrette klippesider i cremefarve og rød.

Zion - Las Vegas

Fra naturens imponerende bjerglandskaber kommer I nu til den menneskeskabte storby-jungle, Las Vegas. Denne mildest talt pulserende by kommer for alvor til live, når nattemørket sænker sig, og The Strip lyser himlen op med sine neonskilte, dansende lys og kæmpe hoteller. En tur ned ad hovedgaden er et show i sig selv. Her kan I se vulkanudbruddet ved Mirage, de dansende fontæner ved Bellagio og I kan sejle med gondolerne i The Venetian. Tag også en tur til det oprindelige Las Vegas og oplev lysshowet i Fremont Street; shoppinggaden, der er overdækket med verdens største tv-skærm og 12,5 millioner LED-lys.  

Las Vegas

Efter en spændende rejse på USA’s vestkyst og en aften spenderet i lysenes by, Las Vegas, går turen nu hjemad. Med mindre I selvfølgelig vælger at forlænge jeres rejse med et par dage i den fascinerende kasinoby eller fortsætter til andre dele af USA.    

Kort

Vis på kort

Galleri

Om prisen

Prisen inkluderer

 • 14 hotelovernatninger i dobbeltværelse
 • Velkomstreception
 • Privatfly på alle flystrækninger
 • Bytur i Los Angeles
 • Guidet tur i Grand Canyon National Park og Yosemite National Park
 • Sejltur i San Francisco-bugten
 • Tur til Napa Valley og Sonoma med vingårdsbesøg og vinsmagning
 • Tur til 17 Mile Drive og Cannery Row i Monterey
 • Tur med Grand Canyon Railways
 • Besøg i Antelope Canyon og ved Lake Powell
 • Besøg i Bryce Canyon og Zion National Park samt Monument Valley
 • Morgenmad alle dage
 • Engelsktalende rejseleder


Prisen INKLUDERER IKKE

 • Flybillet til/fra USA
 • Rådgivningsgebyr, pr. ordre 125 kr.
 • Øvrige måltider
 • Rejse- og afbestillingsforsikring, kontakt FDM travel
 • Tillæg for eneværelse 10.990 kr.

 

Om rejsen

Denne rejse er ikke egnet for børn under 10 år.

På denne rundrejse kan du forvente, at du skal gå en del. Du skal desuden selv håndtere din bagage både i lufthavnen og på hotellerne.
 

GENERELT OM RUNDREJSER MED REJSELEDER

Læs vores anbefalinger og generelle information om rundrejser med rejseleder HER.

ekstra oplevelser

Fortæl os om jeres ønsker, så vi kan tilpasse den samlede rejse, som I foretrækker det.

I kan eksempelvis forlænge rundrejsen med et par overnatninger i Las Vegas enten før eller efter rundrejsen.

Datoer & reservation

Afrejsedatoer

- (Udsolgt)
26.638 kr.
- (Udsolgt)
26.638 kr.

FDM MEDLEMSRABAT:

 • FDM medlemmer får rabat på 500 kr. per bestilling.
 • Er du ikke FDM medlem, kan du tegne medlemskab på fordelagtige vilkår ved bestilling af rejsen
   

Bemærk: Prisen er pr. person i dobbeltværelse og rundrejse som beskrevet i program. Prisen inkluderer ikke flybillet. Kontakt os og vi hjælper med at finde den bedste løsning.

Kontakt