San Diego - Hvaler & delfiner ud for San Diegos kyst

Hvalsafari

Tilbring en vidunderlig dag på havet blandt delfiner, hvaler, sæler og havfugle på denne 3 – 4 timers hvalsafari ombord på én af San Diegos største yachter. Oplev suset ved at komme tæt på disse imponerende skabninger og få minder for livet.

Fra 197 kr.
pr. person for 3½ times hvalsafari.

Rejseperiode:
Juni . september

Afgange:
Fredag, lørdag, søndag og mandag kl. 9.30 og 13.30 

Varighed: Ca. 3½ time. 

Pris pr. person fra:
Voksen: 197 kr.
Ingen børnerabat

 

Bestil udflugten hos din rejsespecialist

få et tilbud

om udflugten

På vej mod åbent hav

Den store yacht skærer sig igennem det dybblå hav og den friske havvind hiver jer i håret. På vej mod åbent hav kan I nyde den vidunderlige udsigt til øerne og San Diegos skyline. Søløver brøler, havfuglene skratter, dovne sæler daser i solen og i horisonten springer elegante delfiner legesygt igennem bølgerne. Imens I spejder efter gråhvaler, finhvaler, kaskelothvaler, de fascinerende spækhuggere og ikke mindst verdens største dyr, blåhvalen, vil jeres entusiastiske kaptajn og dygtige forskere fra San Diego Natural History Museum indvie jer i hvalernes hemmelige liv. Her får I en spændende dag for hele familien.

Yachten er udstyret med udendørs udkigsdæk, behagelige indendørs siddeområder og en fuldt udstyret snack- og drinksbar, så I kan få en skøn dag på havet.

kort

Vis på kort

få et tilbud