SeaWorld i Orlando

verdens største vandland

SeaWorld i Orlando - SeaWorld er et gigantisk vandland men også en forlystelsespark med rutsjebaner og en kopi af Key West med masser af tropestemning. Besøg SeaWorld på din rejse til Orlando i Florida.

Inspiration

Forlystelser i SeaWorld

Et af Orlandos mest skræmmende rutsjebaner, Kraken, står også i SeaWorld, og slipper gæsterne løs i 15 etagers højde med en topfart på 104 kilometer i timen, inden du kastes rundt i de syv loops, som banen byder på. Hver tur varer lige omkring tre minutter.

SeaWorld har naturligvis også masser af imponerende akvarier med alverdens fisk. Er du på jagt efter tropisk stemning, kan du gå en tur gennem en kopi af Key West, hvor man har bygget en model af den kendte turistby for enden af Florida Keys. Husk også at få det store afslutningsshow med inden parken lukker, hvor man kombinerer lys og lyd med vandshows, pyroteknik og fyrværkeri.

Andre forlystelsesparker i Orlando - Universal Studios

 

Kør videre fra SeaWorld

Østpå til Kennedy Space Center

Selvom du har fået underholdning til bristepunktet i Orlando, vil det være at snyde dig selv, hvis du springer over Kennedy Space Center. I modsætning til de konstruerede forlystelser i Orlando er Kennedy Space Center den ægte vare, hvorfra der jævnligt opsendes rumfartøjer. Under opsendelser er centret ikke åbent for offentligheden, men ellers kan du få en guidet tur, der bl.a. går ud til affyringsramperne. Regn med cirka en times kørsel ad betalings-motorvejen Bee Line Expressway til Kennedy Space Center.
Kennedy Space Center


Sydpå til Miami og Fort Lauderdale

Når turen går sydover fra Orlando til Fort Lauderdale og Miami, må du have tegnebogen frem. Florida er fyldt med betalingsmotorveje, og en af dem er Florida Turnpike, der er den direkte rute fra Orlando og sydpå. Prisen for en enkelttur fra Orlando til Fort Lauderdale er cirka 12 dollars, mens det koster omkring 15 dollars at fortsætte til Miami. Det kan ikke betale sig – økonomisk eller tidsmæssigt – at skifte til den gratis Interstate 95, der går parallelt med Florida Turnpike ude langs kysten.
Miami
Fort Lauderdale

Kort

Vis på kort

Oplev Orlando - Skab din egen historie