The Hollinger House

lille inn med stor gæstfrihed  

Hollinger House Bed & Breakfast, Lancaster County i Pennsylvania
Nyd livet blandt amish-gårde og østkystens idylliske natur. På den romantiske Bed & Breakfast Hollinger House tager værtsparet Brandy og Theodore storsmilende imod jer med søde småkager og et glas fyldig rødvin. I kan ikke andet end at føle jer hjerteligt velkomne. Hollinger House, der ligger smukt omgivet af Lancaster Countys frodiggrønne bakkelandskaber, er en luksuriøs og charmerende oase på jeres kør-selv-ferie.

Omkring halvanden times kørsel fra Philadelphia og bare 10 minutter fra Lancaster i Pennsylvania, ligger Hollinger House, hvor der venter jer forkælelse i luksuriøse omgivelser. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 550 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Distinguished Inns

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Nyklassicistisk charme midt i Lancasters grønne skove

Hollinger House’ fine røde bygning dekoreret med hvid veranda troner midt i Lancaster Countys frodiggrønne landskab. Huset blev bygget tilbage i 1870, og efter en omfattende renovering i 2013 står det smukt i al sin nyklassicistiske pompt og pragt. I dag er det en vidunderlig og omfavnende Bed & Breakfast, hvor antikke møbler og lokale kunstværker skaber en autentisk og luksuriøs ramme om jeres kør-selv-ferie.

Inn’ens dejlige værelser er unikt indrettet og har hver sin charme og sjæl. De elegante stuer med pejs, piano og bløde sofaer og det kunstnerisk indrettede bibliotek indbyder til hjemlig afslapning. Fra verandaens skygge kan I nyde udsigten over de omkringliggende landskabshaver, der på smuk vis præsenterer Lancaster Countys grønne farvepalet. Men vil I hellere opleve områdets kulturelle sjæl, så ligger den historiske Lancaster City med et skønt udvalg af charmerende butikker, restauranter, gallerier og teatre samt ældgamle Amish-gårde ikke langt fra Hollinger House.

  • 5 unikt indrettede værelser dekoreret med smukke antikke møbler og med hver sit personlige touch
  • Nyrenoveret i 2013 og genskabt i sin oprindelig nyklassicistiske stil
  • Dekoreret med lokal kunst og autentiske antikke møbler, men tilsat moderne bekvemmeligheder.
  • Toretters gourmetmorgenmad med sæsonens godterier hentet fra nærliggende Amish-gårde og i Inn’ens egen have.
  • Indbydende fællesrum med brætspil og film til at tilbringe hyggelige aftener inden døre
  • Tæt på historiske Lancaster City og masser af Amishkultur

Galleri

Kort

Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Få et tilbud