The Inn at Vaucluse Spring

Historiske omgivelser og betagende udsigt over Shenandoah Valley

The Inn at Vaucluse Spring, Stephens City i Virginia
Den idylliske  Vaucluse Spring Inn, der tager sit navn efter en lille dam i hjertet af grunden, ligger omkranset af bølgende vinmarker og frodig skov. 

Skal I på kør-selv-ferie gennem Virginia og opleve Blue Ridge Mountains, så kan i overnatte på The Inn at Vaucluse Spring, der ligger tæt på store naturoplevelser. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 808 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Distinguished Inns

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

De optimale rammer til selvforkælelse

Inn’en består af seks unikke gæstehuse og hytter, der alle har sin særlige charme. Det over 200 år gamle Manor House, hvor der hver dag serveres gourmetmorgenmad, blev oprindeligt bygget i 1785 af unge Strother Jones, der tjente som kaptajn under den amerikanske revolution. I den fine stenvilla, der stadig emmer af fortidens elegance med dekorativt udskårne kaminhylder, træpaneler og orientalske tæpper, kan I nyde de milde aftener på verandaen eller foran pejsen i de omfavnende stuer. Her er der rig mulighed for at finde den perfekte ramme om jeres livsnyderferie og give jer hen til værtsparrets imødekommende service og den betagende udsigt over Blue Ridge Mountains og Shenandoah Valley. 

•    6 gæstehuse med i alt 14 skønne værelser unikt indrettet med antikke møbler og et romantisk touch. Visse af hytterne har intime stuer, der indbyder til hyggelige aftener foran den åbne ild. 
•    Alle værelser og hytter har egen jacuzzi, gaspejs og smukke udsigter over området. Her inviteres virkeligt til selvforkælelse. 
•    3-retters gourmetmorgenmad serveres i Manor House’ elegante omgivelser.
•    Der er et dejlig fælles poolområde, fine små verandaer med siddegrupper og velpassede haver til jeres fornøjelse. Visse af hytterne har desuden private haver eller verandaer, hvor I kan nyde den beroligende lyd af vandmøllen eller byde skumringen velkommen på de fine verandaer.
  

Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Få et tilbud