The Normandy Hotel

Dette foto er fra Washington D.C.

Bo centralt, nær de store seværdigheder og nær Georgetown

Bestil her

Fakta om hotellet

Hotel faciliteter
  • Lounge
  • Vaskeriservice
  • Morgenmadslokale
  • Gratis WiFi

Her skal du bo

Vis på kort

Hotel The Normandy er et fint boutique hotel, her kommer du til at bo centralt, kun få skridt fra Connecticut Avenue i Washington DCs ambassadekvarter.

Det er let at komme rundt i Washington DC, til fods, med undergrundstoget, Mterorail eller lej en cykel. Seværdighederne ligger meget samlet, langs The Mall finder du de store monumenter med Lincoln Memorial i den ene ende og Capitol Hill i den anden ende. Det er her du også finder de 14 museer som hører under Smithsonian Institut og som alle har gratis adgang.

Du skal ikke snyde dig selv for en tur i Georgetown, her er der masser af hyggelige restauranter og spændende butikker. Om aftenen er der live musik i mange af caféerne og bare som også ligger i Georgetown.

På The Normandy kan du hver eftermiddag nyde et glas vin og/eller lidt ost i receptionen, mens du slapper af foran pejsen. Værelserne er indrettet i elegant stil med varme farver. De har alle hårtørrer, telefon, tv, WiFi, sikkerhedsboks (mod gebyr), minibar og Nespresso kaffemaskine så du altid kan hygge med en kop kaffe på værelset.

TIP: der er gratis adgang til zoologisk have, The Smithsonian National Zoological Park,

Bestil her