Williamsburg: Billet til Jamestown & American Revolution Museum

Besøg Jamestown Settlement og American Revolution Museum i Yorktown så mange gange du vil i 7 dage i træk med denne kombinationsbillet. Entré inkluderer særudstillinger og særlige begivenheder i dagtimerne.

Drag fordel af adgang til Jamestown Settlement og American Revolution Museum i Yorktown med en kombinationsbillet. Se to museer med levende historie, der fortæller historien om USA's begyndelse. Oplev de virkelige mennesker og begivenheder i Amerikas første permanente engelske koloni og den amerikanske revolution, som førte til etableringen af en ny nation næsten to århundreder senere. Udforsk fordybende, artefaktfyldte udstillingsgallerier med 4-D oplevelsesteatre. Tag del i praktiske aktiviteter og demonstrationer af levende historie i udendørs genskabte omgivelser for at lære om livet i det 17. og 18. århundrede.

Jamestown bosættelse:

Lær om de engelske kolonister fra det tidlige 17. århundrede ved Jamestown Settlement gennem en kombination af film, galleriudstillinger og udendørslivshistorie. Oplev mere om kulturerne hos Powhatan-indianerne, europæerne og afrikanerne, der konvergerede i Virginia i det 17. århundrede. Spor Jamestowns begyndelse i England og Virginia-koloniens første århundrede.

American Revolution Museum i Yorktown

Få en fornemmelse af den amerikanske revolutions transformerende natur og episke skala på American Revolution Museum i Yorktown. Begynd dit besøg i museumsteateret med 170 siddepladser, "Liberty Fever", som tager dig ind i det revolutionære Amerikas verden, og sætter scenen for det indendørs galleri og udendørs livshistorieoplevelser. Nyd en introduktionsfilm fortalt af en historiefortæller fra det tidlige 19. århundrede, der rejste rundt i landet for at samle historier om den amerikanske revolution og deler sine beretninger ved hjælp af en bevægende panoramapræsentation af tidsperioden.

Udforsk de 22.000 kvadratmeter store permanente udstillingsgallerier, som skildrer revolutionens tumult, drama og løfter gennem tidstypiske artefakter og fordybende miljøer, dioramaer, interaktive udstillinger og kortfilm.

Oplev en kontinental hærlejr, som repræsenterer en del af et amerikansk regiment. Se trofaste genskabelser af soldaters boligkvarterer, kirurgertelte og en artilleridemonstrationsæra. Gå til en gård fra revolutionstiden med en kopi af et typisk bondehus, køkken og tobakslade. Se den nye bygning, der repræsenterer kvarterer for slaver, sammen med afgrødemarkerne, en majskrybbe og frugthave.

Fra 0 kr.

Lokation:
Virginia, Jamestown Settlement, Williamsburg, Virginia, Yorktown, American Revolution Museum at Yorktown, USA

Varighed:

Sprog:
English

Anmeldelser:
0/5 stjerner

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

Kort

Vis på kort

Information

Højdepunkter

  • Besøg de to mest historiske steder i Williamsburg så mange gange du vil i 7 dage
  • Gå en tur gennem Jamestown Settlement og se genopførelser af dagligdagen i det 17. århundrede
  • Lær historien om nationens grundlæggelse, fra tusmørket i kolonitiden til begyndelsen af forfatningen på American Revolution Museum

Inkluderet

  • Indgang til Jamestown Settlement og American Revolution Museum i Yorktown, gyldig i 7 dage efter det første besøg
  • Du kan besøge hvert websted flere gange i en periode på 7 dage
  • Levende historie"-oplevelser, herunder genskabelser af en indianerlandsby i Powhatan, 1607 engelske skibe og kolonifort fra 1610-14

Ikke inkluderet

  • Mad og drikke

Skab din egen kør-selv-ferie

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

  • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011