Anne - Vejle

Anne - Butikschef

Når man først har fået job i rejsebranchen, er det supersvært at forlade den igen - især når man selv elsker at rejse. Igennem mit job, bliver jeg hver dag inspireret og får en masse energi af de kunder som kontakter mig, for at få deres drøm til at gå i opfyldelse. Hvem ville ikke elske at arbejde i en branche, hvor kunderne altid er glade?

Jeg har rejst i det meste af verdenen, så det er vanskeligt at nævne én favorit destination. New Zealand er et bud på grund af, den fantastiske natur og Australien på grund af det skønne folkefærd og den fantastiske østkyst, der byder på de fedeste byer, de smukkeste strande og bounty-øer.

Jeg foretrækker at tage på kør-selv-ferie. I 2017 tog jeg fx på kør-selv-ferie med min mand og mine to små piger på 6 og 8 år til Sydafrika. Hold nu fast et skønt land. Safari, kombineret med vild natur i Drankensberg, de smukkeste strande ved Wild Coast, vinområderne og Garden Route samt Cape Town - en af mine skønneste oplevelser helt tæt med familien.

Nogle af mine største oplevelser:

  • Køre rundt i et motorhome med familien og opleve USA´s vestkyst – specielt de meget forskellige nationalparker.
  • Zion National Park - at høre vandet klukke og stilheden omkredse mig, gav mig en uforglemmelig ro, fra den travle hverdag og den smukke udsigt ved Angels Landing.
  • I USA og Canada foretrækker jeg at køre i en stor fed amerikanerbil eller være helt tæt på naturen i et motorhome. Oplevelserne ligger og venter – og er man rigtig heldig, oplever man bjørnene helt tæt på i deres rette element – jeg var heldig og fik en uforglemmelig oplevelse

Hvor arbejder jeg?
FDM travel Vejle

Kontakt

Rejsespecialist i...

Kontakt