Marlene H - Vejle

Marlene H - rejsespecialist

Jeg har verdens skønneste job (synes jeg selv) og føler mig meget privilegeret over, at være med til at planlægge og rådgive andre til at komme på deres næste rejse. Om det er storbyferie eller kør-selv-ferie til par, børnefamilier eller den ældre generation, så er hver enkelt planlægning spændende og unik for mig. Personligt elsker jeg hele processen, fra jeg sår et “rejse frø” til jeg står med pas og kufferten i lufthavnen. Den følelse ønsker jeg også mine kunder, får at mærke, når vi sammen planlægger rejsen.

Jeg selv foretrækker at kombinere storbyferie med kør-selv-ferie. Det giver mig den ultimative følelse af frihed. På mine rejser er min yndlingstid, når jeg har go tid til at nyde min morgenkaffe og hele kroppen bobler af forventninger over hvad dagen vil bringe.

Jeg har rejst meget ude i store verden, men et land jeg har besøgt igen og igen er USA. Jeg elsker det store land, hvor der er højt til loftet og gæstfriheden er stor. Her er ferie for enhver smag! Spændende storbyer, de vildeste nationalparker og ikke mindst de smukke og overvældende landskaber. Jeg har flere gange kombineret et Florida besøg med krydstogt til det Caribiske øhav - det kan jeg virkelig anbefale.

Et andet land der har tryllebundet mig, er Sydafrika med den storslåede natur, de mange eksotiske dyr, gæstfriheden, mad, vin og ikke mindst de mange hyggelige Safari Lodges, som oser af stemning, varme og hygge. Et must er at opleve en safari og “the Big 5”.  En aftensafari kan jeg også anbefale - jeg så et næsehorn forvandle sig til en silhuet i solnedgangens skær, imens jeg hørte zebraerne galopere ind i nattens mørke. Dén vildeste oplevelse jeg aldrig vil glemme.

Ring, skriv eller kig forbi - Jeg vil elske at planlægge jeres næste ferie og give små tips med på vejen.

Nogle af mine største oplevelser:

  • Nyde den ”caribiske” stemning i Key West.

  • Distinguised Inns –Alle bør unde sig selv et forkælelsesophold på et luksus B&B.

  • Slentre på stranden i Miami og nyde alle pastelfarverne på South Beach.

  • Stå på værelsesbalkonen på et krydstogtskib mens man sejler fra Miami havn.

  • Min ynglings storby er den samme som H C Andersen - hyggelige Malaga.

Hvor arbejder jeg?
FDM travel Vejle

Kontakt

Rejsespecialist i...

Kontakt