Michelle - Vejle

Michelle - rejsespecialist

Rejser er min helt store passion, og det er fantastisk at kunne beskæftige sig med sine interesser hver dag og hjælpe andre med opfylde deres rejsedrømme. Jeg er vokset op med kør-selv-ferier med min familie, og vi har altid forsøgt at opleve så meget som muligt, hvilket helt klart er årsagen til min passion for rejser. Rejser er oplevelser man altid kan mindes, længes efter og glæde sig til – noget som jeg tror mange mennesker kan nikke genkendende til.

Jeg er et kæmpe naturmenneske og drømmer om at opleve så meget af verdenen som muligt. Jeg har ikke ét favoritland, men holder meget af USA og alle dets fantastiske nationalparker. Så har jeg også en særlig kærlighed for New Zealand, hvor naturen er så differentieret, at det er som om man har taget det bedste fra alle lande og samlet det i ét lille land. Den ene dag kan man befinde sig blandt regnskov og bountystrande, og den næste dag vandre rundt med snesko på en gletsjer. Afstandene er overkommelige på New Zealand, og der venter nye naturoplevelser omkring hvert hjørne.

Jeg foretrækker kør-selv-ferie, da det giver den største frihed til spontane omveje og stop. Jeg elsker at vandre, uanset om jeg skal opleve en nationalpark eller storby, da man oplever mest på den måde. Som noget nyt har jeg opdaget fordelene ved en Segway, som er en god mellemting mellem gåben og cykel – en fed måde at komme rundt i en storby på.

Nogle af mine største oplevelser:

  • Yosemite Nationalpark - fantastiske vandfald og udsigtspunkter

  • Milford Highway – den smukkeste køretur med det ene panorama-glansbillede efter det andet

  • Cykeltur over Golden Gate i San Francisco - broen man kender fra film og tv

  • Hobitton – opleve ”The Shire” i virkeligheden
  • Sydney – se operahuset og bridgeclimbling på Harbour Bridge
  • Solopgang omkring Ayers Rock samt sove under åben stjernehimmel
  • Solnedgang over Grand Canyon - en eksplosion af orangerøde farver

Hvor arbejder jeg?
FDM travel Vejle

Kontakt

Rejsespecialist i...

Kontakt