Pernille - Vejle

Pernille - rejsespecialist (på barsel)

Jeg elsker at planlægge rejser, drømme om rejser og selvfølgelig tage på rejser. Jeg nyder at kunne være med til at give vores kunder mindeværdige oplevelser, som de kan dele med deres venner og familier. Det at få nogle fede oplevelser sammen med nære venner og familier, er noget jeg selv vægter utroligt højt.

I min familie rejser vi sammen hver eneste år - både på små og store ture. Turen går bl.a. til Berlin, som jeg må sige er min favorit destination, da den bare har det hele og jeg oplever noget nyt hver eneste gang. Som barn blev jeg trukket gennem hele Europa, hvilket jeg er dybt taknemmelig for i dag. Vores største tur gik til det østlige USA, som efterfølgende var med til at give mig blod på tanden til mine mange oversøiske ture, jeg sidenhen har være på.

Særligt det at kunne køre afsted i bil giver en særlig frihed. Det er meget nemmere at tage små afstikkere fra ruten, hvilket har givet de sjoveste og mest uventede oplevelser.

På mine ferier elsker jeg en blanding af aktiv ferie, storbyferie og afslapning. Storbyer har en helt særlig stemning og masser at byde på - både kulturelt og gastronomisk. Og det at blive presset lidt på en vandretur og nå op og se udsigten fra toppen af bjerget, er noget jeg slet ikke kan beskrive. Bagefter værdsætter jeg i endnu højere grad en dag eller to med ren afslapning.

Nogle af mine største oplevelser:

  • Niagara Falls - den høje, brusende lyd der hastigt stiger, jo nærmere man kommer vandfaldet.

  • New York - alt fra Harlem til det hippe Greenwich Village giver et billede af, hvor kulturel og mangfoldig byen er.

  • Tyskland - det multikulturelle Berlin, men også små hyggelige stop langs motorvejen sydpå.

  • Salzburg og Tyrol - både for børn og voksne. Man kan fx besøge Eisriesenwelt, som er verdens største isgrotte og Salzburgs saltminer, hvor man bliver iført sjovt tøj og kan prøve den lange rutsjebane ned i minen. 

  • Portugal - Lissabon, Monte Estoril og Porto. Perfekt blanding af flot natur, lækre strande, fantastisk mad og hyggelige bydele.

Hvor arbejder jeg?
FDM travel Vejle

Kontakt

Rejsespecialist i...

Kontakt