Hanne - Viborg

Hanne - rejsespecialist

Selv efter 35 år i rejsebranchen kan jeg ikke forestille at beskæftige mig med noget som helt andet. Jeg føler det som et stort privilegie, at få lov til at sende kunder ud i verden, vejlede og rådgive dem ud fra egne erfaringer og få deres drømmerejse til at blive til virkelighed. Det er specielt den nære kontakt med kunderne, jeg holder af - og det spiller ingen rolle, om det er den store rundrejse eller en kortere ferie der drejer sig om.

”Road trips” er klart min favorit. Alle de oplevelser man kan nå at få med undervejs - enten ved at dreje til højere eller venstre uden at vide hvilke oplevelser, der helt venter forude. Det kan være hele vejen fra Danmark og ned igennem Europa, ellers lang Amalfikysten, Portugals kyst, langs Stillehavet, The Keys eller langs Mississippis breder.

Ingen ferie uden kontakt med havet og horisonten samt strandlivet. Jeg nyder lokale specialiteter og vine, pizza eller tapas på en strand ved solnedgang. Den bedste start på dagen er en morgenløbetur – det gør jeg så ofte som muligt.

.

Nogle af mine største oplevelser:

  • Rundrejse i Kina og Tibet - krydstogt på Yangtze samt himmelekspressen til Tibet var en magisk rundrejse sammen med min familie.

  • Helikopter tur over Niagara Falls - at opleve vandfaldene i fugleperspektiv var stort.

  • Krydstogt i Middelhavet – skibet, livet ombord, havet, fantastiske ind- og udsejlinger, morgenløb på skibet.

  • Første ”roadtrip i Europa” og mødet med Alperne - jeg blev fuldstændig overrumplet over disse mastodonter.

  • Rom, Paris, Lissabon, Barcelona, Berlin og New York – byerne er fantastiske at opleve på tidlige morgenløbeture.

Hvor arbejder jeg?
FDM travel Viborg

Kontakt

Rejsespecialist i...

Kontakt