Pia P - Viborg

Pia P - rejsespecialist

For mig er det at rejse virkelig noget af det bedste, der findes. Hvad enten det er en kør-selv-rundrejse i det vestlige USA, en safaritur i Sydafrika eller en tur til Bornholm. Det er alt sammen oplevelser, som giver masser af minder – sjove, fantastiske og uforglemmelige minder.

Oplevelser som man får sammen med sin familie eller venner, bliver til minder, som man sammen kan tage frem og tænke tilbage på med stor glæde. Og det at kunne være med til at give vores kunder store oplevelser og gode minder, er dybest set også grunden til, at jeg går på arbejde hver dag – det er meget givende.

Jeg er stor fan af både kør-selv-ferier i Italien og USA, men bestemt også af storbyferier i f.eks. Rom, Berlin, New York eller San Francisco. Når man selv kører, har man mulighed for at bestemme ruten, farten, improvisere og stoppe, når man ser noget, der fanger ens interesse. På storbyferier vil jeg helst tage traveskoene på. Jeg går byen tynd fra morgen til aften og suger byens leben og seværdigheder til mig.

Sidst men absolut ikke mindst – uanset om det er den ene eller anden type ferie, så elsker jeg at sidde og nyde en smuk udsigt. Bare det at sidde og kigge ud over det smukke landskab, man er havnet i, som kan være alt fra en vinmark eller en lund med oliventræer, en solnedgang over Middelhavet eller Stillehavet eller udsigten over storbyens tage og kupler. Så er jeg på ferie.

Nogle af mine største oplevelser:

  • Comosøen - den smukkeste italienske sø med de mest bjergtagende udsigter
  • Elba - en charmerende italiensk ø med lækre små strande, det dejligste vand og den smukkeste udsigt over Middelhavet
  • Grand Canyon - noget af det  mest spektakulære sceneri, jeg nogensinde har set
  • New York - en vanvittig, fed storby, hvor en cykeltur på Manhattan og over Brooklyn Bridge topper to-do listen
  • Zion Nationalpark Lodge - at sidde på græsplænen foran lodgen, under deres kæmpemæssige træ og bare kigge op på bjergene som omkranser stedet, er en kæmpe oplevelse

Hvor arbejder jeg?
FDM travel Viborg

Kontakt

Rejsespecialist i...

Kontakt