Pia R - Viborg

Pia R - rejsespecialist

Jeg elsker at rejser og føler mig meget privilegeret over at være i rejsebranchen. Det er dejligt, at hjælpe kunder med ideer og tips, så de kan få opfyldt nogle af alle de rejsedrømme de kommer med.

Jeg har rejst en del i både USA og Europa. Min egen favorit er USA, hvor jeg har jeg rejst i Californien og det vestlige USA, New York og Washington, Florida, Yellowstone og Rocky Mountains. I Europa har jeg besøgt mange af de spændende storbyer.

Min bedste rejseoplever var en kør-selv-ferie i Californien og det vestlige USA på knap 4 uger med start- og slutdestination i San Francisco. Det var en helt fantastisk tur, der bød på masse oplevelser og indtryk. Jeg oplevede alt fra imponerende nationalparker som Grand Canyon, Bryce, Zion og Yosemite, ørken og storbyer, varmerekord i San Francisco på over 40 grader og lukkede veje i Yosemite pga. snevejr. Sidst, men ikke mindst, et uforglemmeligt ophold på Simpson House i Santa Barbara.

Nogle af mine største oplevelser:

  • At sidde på kanten og se solen stå op over Grand Canyon – det er et magisk syn
  • En guidet tur ud til Upper Antelope Canyon og se hvordan solens stråler danner forskelligt lys i de smukke orange sandstensklippe
  • Simpson House i Santa Barbara - et helt vidunderligt sted, hvor de virkelig kræser om deres gæster og det emmer at ro og hygge alle steder
  • En guidet cykeltur i både New York og Washington kan jeg kun anbefale
  • Helikoptertur over Manhattan - WOW

Hvor arbejder jeg?
FDM travel Viborg

Kontakt

Rejsespecialist i....

Kontakt