Ulla - Viborg

Ulla - Rejsespecialist

Jeg har været i rejsebranchen i over 20 år og syntes stadig det er fantastisk, at sende kunder ud på deres drømmerejser hver eneste dag. Rådgive kunder ud fra min viden og egne rejseerfaringer, og i fællesskab sammensætte den rejse, der passer dem bedst.

I min tid som rejsespecialist og privat, har jeg rejst en del i både Europa, USA, Australien og New Zealand - til vands, til lands og i luften på forskellig vis. Jeg har boet i USA i et år, hvor jeg fik mulighed for at besøge mange byer og stater. Specielt New York har en stor plads i mit hjerte.

Australien er en af mine absolutte favorit destinationer – et land jeg aldrig bliver færdig med. Det byder på så forskelligartet natur, der spænder fra store øde bushområder, frodige regnskove og høje bjerge til imponerende Great Barrier Reef. Dyrelivet er et helt kapitel for sig. I storbyerne er der et herligt leben, og de er i konstant udvikling med ny og spændende arkitektur. Som kontrast til dem, kan du fx besøge den underjordiske opalby, Coober Pedy.

Nogle af mine største oplevelser:

  • The Ghan - Kør gennem bushen i Australien mens solen går ned, spise en kulinarisk middag med lokale vine i restaurantvognen for derefter at blive vugget i søvn, mens natten falder på.

  • Luftballon fra Alice Springs: Tag tidligt ud om morgenen og flyv lydløst over bushen mens solen står op

  • Helikoptertur ved Great Ocean Road - se de smukke sandstensklipper fra oven.

  • New York Ellis Island: Besøg det spændende museum hvor ca. 12 millioner immigranter ankom.

  • Fremont Street i Las Vegas - tag til downtown og oplev det oprindelige Vegas fra 1920érne.

     

Hvor arbejder jeg?
FDM travel Viborg

Kontakt

Rejsespecialist i...

Kontakt