Cruise på Ha Long-bugten

Oplev alle bugtens nuancer

Der er få ting, der kan sammenlignes med at glide igennem vandet på en vietnamesisk junk-båd blandt de stejle jungleklædte kalkstensklipper, der skyder op af det smaragdgrønne vand i Ha Long-bugten. At sidde på dækket, mens dette vidunderlige landskab panorerer forbi dig, er en unik oplevelse, men stemningen i de tidlige morgentimer, er uvurderlig. I morgendisen får bjergformationerne et nærmest mytisk udtryk og lyden af båden, der pløjer igennem det blikstille vand, er en smuk morgensang. På et 24 timers cruise i Ha Long-bugten oplever du alle bugtens nuancer.

Inspiration

Et poetisk landskab

Ha Long-bugtens 120 km lange kystlandskabet, der blev taget under UNESCO's beskyttende vinger i 1994, er poetisk, romantisk og har ikke overraskende inspireret legender, digte og myter i årtusinder. Bugten med de godt 2.000 klippeformationer, der med let hånd er drysset ud på de 1.500 km2, er blevet kaldt for gudernes legeplads og verdens 7. vidunder. Legenderne beretter derimod om drager og andre fantastiske skabninger, der alle nok er inspireret af kalkstenenes grønne bjergrygge. Ha Long-bugten sætter ganske enkelt fantasien igang.   

Balsam for sjælen

På et 24-timers cruise på Ha Long-bugten vil du opleve de majestætiske klippehuler og grotter, skabt af vind og vand gennem millioner af år. Du kan læne dig tilbage og betragte fiskerne kaste deres net fra robåde, der stille vugger afsted i bugten. Der er en fantastisk fred og ro, når båden glider rundt blandt de enorme kalkstensklipper. Og på skibets dæk vil du nyde det mageløse landskab akkompagneret af en skøn middag fra bugtens spisekammer. En sejltur på Ha Long-bugten er i sandhed balsam for sjælen.


"Et 24-timers cruise er en fantastisk måde at opleve livet i bugten på. Du kan tage med på flere udflugter og se alle nuancerne af Ha Long Bays smukke landskab. Tag fx på sejltur i robåd til en smuk lagune omkranset af kalkstensklipper, oplev en formidabel udsigt over området fra toppen af Titov Island og udforsk kæmpegrotten Sung Sot"

- Hanne, rundrejsespecialist i Lyngby


 

kort

Vis på kort

Oplev Hanoi - skab din egen historie