Rejseforedrag: Vietnam med dansk rejseleder

Kom til gratis inspirationsaften om rundrejse i Vietnam

Drømmer du om at opleve Vietnams magiske natur, gæstfrie kultur og spektakulære historie? Så kom til rejseforedrag om rundrejse i Vietnam med dansk rejseleder, hvor vi deler ud af vores viden, tips og råd til autentiske oplevelser i det vietnamesiske.

På en enkelt aften introducerer vi dig til det bedste, landet har at byde på: fra spektakulære naturoplevelser med sejlture på Ha Long-bugten og Mekong-floden til historiske byer, der emmer af unik kultur. Kort fortalt tager vi dig med på en spændende rejse fra autentiske Hanoi i nord til pulserende Ho Chi Minh City i syd.

Vores rejseforedrag er for dig, der endnu ikke har rejst i det vietnamesiske og gerne vil introduceres til vores rundrejser med rejseleder. Eller måske mangler du inspiration til at beslutte, hvor ferien skal gå hen, og ønsker en overordnet gennemgang af, hvad Vietnam har at byde på.

Gennem personlige oplevelser, inspirerende rejsebilleder og de største vietnamesiske highlights giver vi dig et indblik i vores farverige rundrejser i Vietnam. Kom med til en spændende inspirationsaften og få en smagsprøve på de eventyr, der venter på en rundrejse med rejseleder.

    Datoer og tilmelding

    Vi fortæller mere om disse rejser til foredraget