Rundrejser i Vietnam med dansk rejseleder

Oplev skøn natur og lækker mad i gæstfrie Vietnam

Er du til frodige deltaer, mystiske og kølige bjergområder, cykeltaxier i Hanoi og eventyr i storbyen Ho Chi Minh byen (Saigon)? Drømmer du om lækre Banh-Mi sandwiches, saftige nudelsalater eller chilistærke retter? Drages du af klippefyldte kystlandskaber? Og nyder du at rejse i grupper sammen med andre danskere? Så er en rundrejse til Vietnam med dansk rejseleder lige noget for dig.   

Vi bruger vores viden til at sammensætte de bedste rundrejser til dig
På vores rundrejser til Vietnam kommer du vidt omkring. Turene er spækket med store naturoplevelser. Vi tager på spændende sejlture i traditionelle både og mærker vinden i håret på en cykeltur i Mekongdeltaet, vi tager fat i landets interessante historie, som er spundet ind i myter og sagn fra forhistorien. Du får serveret nogle af Vietnams bedste – og også de mere ukendte – seværdigheder, som giver dig et unikt billede af den aura, der er med til at gøre Vietnam til det fantastiske rejseland det er.

Vietnam er et stort mekka af spændende oplevelser, og dem er vores rundrejsespecialister eksperter i. På turen kan du nyde godt af deres erfaringer fra tidligere afholdte rundrejser. De har tilrettelagt turene i årets bedste sæsoner, og rejseplanen tilgodeser altid oplevelser ved landets absolutte højdepunkter og aktuelle seværdigheder fra det spændende og gæstfrie land.

En rundrejse i Vietnam inkluderer altid:

  • Mødet med den gæstfrie lokalbefolkning
  • Storslåede naturoplevelser
  • Lækker lokal mad
  • En erfaren rejseleder, der øser ud af sin store viden
  • Spændende og sjove transportmidler.
  • Indblik i landets kulturhistorie - herunder i Vietnamkrigen

 

Tag til rejseforedrag
Ønsker du mere inspiration til din rejse til Vietnam, så kan du komme til gratis rejseforedrag. Læs mere her

Har du spørgsmål til vores rundrejser med dansk rejseleder?

Kontakt

 

 

 


"Vi har været i Vietnam med FDM travel. En helt igennem fantastisk tur. Ikke mindst på grund af vores dygtige danske rejseleder, aldrig har jeg mødt en så engageret og vidende person, som er så god til at videregive sin erfaring.

Alt fungerede og rejselederen var hele tiden 2 skridt foran alle rejsende. Hun var humoristisk, god til formidling, havde mange bekendtskaber i Vietnam, som vi fik stort udbytte ud af, vi har kun ros til hele turen"

- Marianne fra Roskilde


 

Rundrejser i Vietnam

Kort

Vis på kort

Praktisk information

Klima
Vietnams klima er tropisk og udpræget varmt og fugtigt, men i bjergene nordpå kan der være koldt i vinterhalvåret. Nedenfor ses en temperaturoversigt rejsens mest karakteristiske klimaområder.
 

 JAN  FEB  MAR  APR  MAJ  JUN  JUL  AUG  SEP  OKT  NOV  DEC  
HANOI            
Dagtemperatur192023273233333231292522
Nattemperatur141518212426262625221915
Nedbør (mm)192644901892402883182661314323
             
HOI AN            
Dagtemperatur252629313334343432302725
Nattemperatur192022232526252624232219
Nedbør (mm)96332227638786103350613366199
             
HO CHI MINH            
Dagtemperatur323334353432323231313131
Nattemperatur212324262525242424242321
Nedbør (mm)144115021931229427032726711748Tidsforskel
Vietnam er 6 timer foran Danmark i vores vintertid, og 5 timer foran i vores sommertid.
 

Sprog
Det officielle sprog er vietnamesisk, som tales i hele landet. Dog er der tydelig forskel på dialekterne i Nord-, Central- og Sydvietnam. I de større byer og ved turistattraktioner har vietnameserne rimelige engelsk kundskaber.
 

Infrastruktur 
Vietnam er et relativt pengestærkt land med en utrolig vækst både hvad angår generel økonomisk udvikling, levestandard og udbygningen af landets infrastruktur. Men selvom de nyeste veje er af god standard, er der stadig mange ældre og sekundære veje i dårlig forfatning. Desuden er trafikkulturen udpræget kaotisk og larmende – især i byerne – og ligesom de fleste andre steder i Asien kan man ikke regne med at være fremme på sin destination efter en stram køreplan. Man er fremme når man er fremme. 

Visum og pas
Vietnam er visumfrit for danske statsborgere i op til 15 dage. Opholder man sig mere end 15 dage i landet, skal der søges et E-visum inden ankomst. Passet skal være gyldigt 6 måneder fra afrejsedato. 
 

Vaccination
Vi anbefaler at du taler med din læge eller Danske Lægers Vaccinationsservice angående eventuelle vaccinationer til denne rejse. 
 

Penge og valuta
Vi anbefaler at medbringe US Dollars som kan bruges næsten overalt i landet, og vi anbefaler at hæve penge hjemmefra. Man kan veksle lokalt til den vietnamesiske valuta Dong (VND). Dong kan ikke købes i danske banker pga. den høje inflation. Hertil er det altid godt at medbringe et VISA eller MasterCard som et ekstra betalingsmiddel og som hævekort i automater.
Pr. november 2018 er kursen ca. 100 VND = 0,03 DKK
 

Nattog i Vietnam
På nogle af vores rejser benytter vi nattog, der er en praktisk, effektiv og ikke mindst spændende måde at komme rundt i landet på. På alle togrejser er vi ligestillet med øvrige passagerer, og kan ikke garantere eller forhåndsreservere særlige pladser. Vi indkvarteres i delte 4-sengs sovekupeer. Vi tilstræber naturligvis at få pladser og kupeer ved siden af hinanden til hele gruppen, når det er muligt. Dette kan dog aldrig garanteres, da vi i sidste ende er underlagt de lokale jernbanemyndigheders billetsalg. Togene, der kører i Vietnam, er helt almindelige passagertog. Vognene bærer præg af almindeligt slid og svingende hygiejne og generelt et lavt serviceniveau fra togpersonalet. Komfortniveauet om bord afspejler hverdagen for de fleste almindelige vietnamesere. Der er ikke badeforhold på togene, men et toilet med håndvaske til tandbørstning og ansigtsvask. Det er en god ide at medbringe sit eget toiletpapir.
 

Drikkepenge
Drikkepenge i Vietnam er som i mange andre lande normalt inden for turismen til guider og chauffører. På vores rejser har vi lokale guider og chauffører, der følger gruppen og hjælper rejselederen med at få hele arrangementet til at fungere. Som tommelfingerregel hertil kan hver deltager beregne drikkepenge i størrelsesorden svarende til ca. 5-6 USD/dag, der fordeles mellem chauffører og lokale guider. Betaling af drikkepenge er naturligvis frivilligt og følger ens egen tilfredshed med arrangementet.
 

Elektricitet 
Der bruges ligesom i Danmark 220 volt, men stikkene er anderledes. Husk at medbringe en rejse-adapter, som passer til de lokale stikkontakter.

Kontakt