Trefeddian Hotel

Dejligt strandhotel ved snowdonia national park

Trefeddian Hotel, Aberdovey i Gwynedd
Dette familiedrevet hotel er perfekt beliggende midt i Wales nær stranden. På Trefeddian bliver der lagt vægt på familie og komfort. Hotellet er fyldt med aktiviteter, så I aldrig kommer til at kede jer. Tag fx familien med en tur i den lækre indendørs pool eller få konkurrencegenet frem på tennisbanen og puttinggreenen.

Hvis I på jeres kør-selv-ferie gennem Wales leder efter imponerende havudsigt i trygge familiedrevet rammer, er Trefeddian Hotel et rigtig godt bud til et par overnatninger. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med én eller flere af vores charmerende Best Loved hoteller. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 1.019 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Best Loved Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Mellem sandstrand og bjerge

Trefeddian Hotel ligger ud til Det Irske Hav, med en uimodståelig panoramisk udsigt over havet. Hotellets værelser er rummelige, lyse og komfortable. Hotellets restaurant serverer lækker mad med ekstra menukort specielt lavet til børn og mulighed for at spise tidligt. Eftermiddagste på Trefeddian Hotel er et hit, og en klassisk britisk tradition.

I kan være sikre på, at hotellet leverer service i absolut topklasse, det er nemlig lige blevet kåret til det bedste hotel i Wales af AA, som er dem der fordeler stjerner til hoteller i Storbritannien. Hotellet tilbyder masser af familievenlige aktiviteter som fx tennis, strandture og billiard. Hvis I på et tidspunkt får lyst til lidt alenetid og afslapning, er der også mulighed for det i hotellets lounge. Også den pragtfulde strand lige på den anden side af vejen og jernbanen er værd at besøge.

  • Lækker morgenmad og aftensmad er inkluderet
  • Vundet adskillige priser af fx AA, Best Loved Hotels og TripAdvisor
  • Tennis, indendørspool, legerum, spillerum for børnene og meget mere
  • 6,5 km lang pragtfuld sandstrand lige uden for hotellet
  • Nærliggende seværdigheder: Snowdonia National Park, King Arthur's Labyrinth, Talyllyn Railway, Aberystwyth

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud