Snowdonia, walisisk kultur og kulturarv dagstur

Fordyb dig i walisisk kultur, arv og historie på en uforglemmelig sightseeing dagstur. Besøg adskillige attraktioner i området, herunder Snowdonia National Park, Caernarfon Castle og Conwy Town & Castle alt sammen med en minibus.

Start turen i Llandudno, hvor du vil møde din ekspert tour guide og klatre ind i en behagelig 16-personers minibus. Gå afsted på dit eventyr i Wales, historie og kultur. Først kører du langs Great Orme Road, en 1-vejs naturskøn vej, der er den længste af sin art i Storbritannien. Beundre de spektakulære klipper, dyrelivet og udsigten til Det Irske Hav og Anglesey. Tag et fotostop i den antikke by Conwy, hvor du kan se slottets dominerende og tårnhøje mure og fange det billed-perfekte foto fra Conwy Estuary Bridge. Gå derefter videre til Penrhyn Quarry for en chance for at se, hvordan minedrift historie har bevæget sig med tiden og fusioneret med adrenalin eventyrindustrien. Kør ind i det iskolde Nant Ffrancon Pass & Ogwen Valley i hjertet af Snowdonia National Park, og nyd mange fotomuligheder ved de mange søer, du vil besøge. Lær også nogle lokale historier og fortællinger om lokale walisiske myter og legender undervejs. Tag endnu en fotomulighed under et stop ved LLynau Mymbyr i Capel Curig, med Snowdonia nu i udsigt ved enden af søen. Når du derefter går længere ind i Snowdonia, kan du nyde panoramaerne fra Nant Gwynant Pass. Bliv ærefrygt over den spektakulære udsigt over dalen nedenfor med sine søer og det tårnhøje Snowdonia-bjergkæde foran dig. Tag den berømte Pen y Pass Road fra de øverste regioner i bjergene til de nedre topmøder og ind i bjerglandsbyen Llanberis. Under dette naturskønne drev vil du sandsynligvis se bjergbestigere og bjergvandrere, når du føler dig dværg af de tårnhøje dalskråninger. Ankom til Llanberis og gå over til National Slate Museum, hvor du kan rejse ind i fortiden for en industri og en livsstil, der har mejset sig ind i selve Wales. Se hvordan værkstederne og bygningerne er designet, som om stenbrud og ingeniører netop har lagt deres værktøj ned og forladt gårdspladsen hjem, mens en række samtaler og demonstrationer, herunder skiferopdeling, giver dig et reelt indblik i de vanskeligheder, der ligger i det tidligere stenbrud. Tag skønheden i Vivian Quarrys skjulte vidunder inden du tager afsted til næste stop. Herefter ankommer du til Dolbadarn Slot og går en kort gåtur fra parkeringspladsen for at beundre udsigten. Stop derefter ved søen af Llyn Padarn, hvor du i baggrunden kan se årsarbejdet med det gamle skiferbrud. Til sidst, gå over til Caernarfon Castle og tag en tur rundt på dette verdensarvsted. Vend tilbage til Llandudno, hvor din tur slutter efter en travl dag med sightseeing.

Fra 475 kr.
pr. person

Lokation:
Wales, North Wales, Snowdon View Point, National Slate Museum, Caernarfon, Pen-y-Pass, Llandudno, Nant Ffrancon Pass, Penrhyn Quarry, Gwynedd, Vivian Quarry, Llanddeiniolen, Llanberis, Snowdonia, Conwy Castle, Dolbadarn Castle, Caernarfon Castle, Caernarfon, Caernarfon, Llyn Ogwen, Llynnau Mymbyr, Conwy

Varighed:
9 time(r)

Sprog:
English

Anmeldelser:
5/5 stjerner

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

Kort

Vis på kort

Information

Højdepunkter

 • Tilbring dagen med sightseeing og udforsk højdepunkterne i regionen
 • Besøg glaciale passager, slående søer og gamle slotte i Snowdonia National Park
 • Lær om walisisk kultur og arv, herunder fortællinger og myter, der stadig tales i bjergene

Yderligere information

 • En lille mængde ikke-anstrengende gåtur er påkrævet og er velegnet til alle personer, der kan gå let gåture; der er en lille 5-minutters gåtur op ad en bakke til Dolbadarn-slottet, men kan undgås, hvis det er nødvendigt.
 • Den angivne rejsepris er kun for turen og tjenesterne; der er ekstra indgangsgebyrer til de besøgte seværdigheder og bliver derefter dit valg, hvis du ønsker at komme ind i disse eller blot vandre rundt på stedet efter din fri vilje.
 • Forældre skal medbringe deres eget barnesæde til børn i alderen 0-3 år

Inkluderet

 • Lokal ekspertguide
 • Virksomhedsforsikring og -ansvar
 • Transport i en 16-personers minibus

Ikke inkluderet

 • Snacks og drikkevarer
 • Ekstra adgangsgebyrer til seværdighederne
 • Caernarfon Castle Entrance- (voksen / barn / senior £ 9,90 / £ 6 / £ 8 / gratis for børn under 5 år)
 • Drikkepenge

Skab din egen kør-selv-ferie

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011