Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Fly til Vancouver

Her kan du bestille en billig flyrejse til Vancouver i Canada. Ring til vores rejsespecialister på 70 11 60 11 i dag eller bestil din Vancouver flybillet i søgeboksen.

Værd at vide om flybilletter til Vancouver

Book din flyrejse til Vancouver online
Du kan nemt bestille din flybillet til Vancouver i vores online fly booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af billige priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte finde en billig flyrejse til Vancouver i Canada, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne eller bestille en indenrigsbillet flybillet i Canada, kan du gøre dette ved at vælge one way i søgeboksen. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.

Kontakt FDM travel for en flybillet til Vancouver
Kontakt altid FDM travel på tlf. 70 11 60 11 for en helt aktuel pris på en flybillet til Vancouver, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flykampagner eller andre billige flybilletter til Vancouver.

Vores rejsespecialister er altid opdateret online på de bedste priser på flyrejser til Vancouver, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Vancouver til den bedst mulige pris.

Flybillet til Vancouver i kombination med et rundrejsepas
Flyselskaberne har et vidt forgrenet rutenet i Canada, og hvis din rejse kun inkluderer en enkelt eller to strækninger på kontinentet, så kan det som regel være billigt at benytte sig af specialpriser på flybilletter for den eller de pågældende ruter.

Hvis du skal flyve mere end to strækninger indenrigs i Canada, så kan det som oftest betale sig at købe et rundrejsepas, som du kan købe sammen med din oversøiske flybillet til Vancouver.

Kombiner din flyrejse til Vancouver med hotel og/eller billeje
Når du skal købe en flyrejse til Vancouver, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Vancouver er kombineret med fx hotel eller billeje, da vi har billige specialpriser på flypakker.

Specialpriserne på fly til Vancouver i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at din flybillet ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din billige flybillet til Vancouver.

Om Vancouver lufthavn

Vancouver International Airport ligger cirka 12 km syd for Vancouver centrum på Sea Island. Vancouver lufthavn har eksisteret siden 1930. I daglig tale betegnes den blot som YVR.

Til og fra Vancouver International Airport

Når du lander i Vancouver er det nemt at komme ind til byen.

Med bus
YVR Airporter bussen kører hver halve time til downtown Vancouver fra både udenrigs- og indenrigsterminalen. En enkeltbillet koster $13-$14.
Læs mere på YVR Airporters hjemmeside

Med taxa
En taxa fra lufthavnen til Vancouver centrum koster ca. $23-$26. Du kan praje dem ved både udenrigs- og indenrigsterminalerne. 

Læs mere på Vancouver lufthavnshjemmeside
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.