Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

FDM vejhjælp

Overnatningshoteller i Europa

Bestil et overnatningshotel hvis du skal på kør-selv-ferie i Europa, så du er udhvilet ved ankomsten til dit feriemål. Vælg et af hotellerne herunder eller se listen med vores udvalgte overnatningshoteller. Når du har valgt og klikket på et hotel, kan du udfylde dine rejsedatoer i søgeboksen på hotelsiden og klikke ”Søg rejse”, så ser du priser på overnatningshotellet.

Sov godt undervejs - i Tyskland, Østrig og Frankrig

Sov godt undervejs - i Tyskland, Østrig og Frankrig
Vælger du en kør-selv-ferie ned gennem Europa, kan du vælge mellem at køre non-stop, tage chancen på at finde et overnatningshotel eller planlægge hele rejsen hjemmefra med overnatning undervejs på et af FDM travels udvalgte overnatningshoteller i Tyskland, Østrig og Frankrig.

Vælger du det sidste, er du sikret plads på et kvalitetshotel til en rimelig pris. Sådan kommer du veludhvilet frem til dit feriemål - parat til at nyde ferien fra første time.

Skønne bonus oplevelser på din rejse gennem Europa

Hotel Husseren Les Châteaux, Eguisheim, Alsace
Hotel Husseren Les Châteaux ligger i den lille landsby...
Se mere og bestil her

Kør langs vinruten i Alsace

Læg vejen sydover eller hjemad gennem Alsaces skønne landskaber med 1 overnatning eller 2 i den gamle bindingsværkslandsby Kaysersberg med blomsteraltaner og toppede brosten. Nyd en aften med udsøgte lokale vine og alsaceretter med udsigt til grønne vinmarker. Kør via den berømte Vinrute (Route du Vin), der strækker sig gennem det meste af Alsace.

Kombiner rejsen med et ophold i en forlystelsespark

Disneyland® Paris ligger små 30 km øst for Paris i Frankrig. Skal du til Spanien eller Sydfrankrig, så glæd børnene med 1 eller 2 overnatninger inkl. fri adgang til de fantastiske forlystelser og shows i verdensklasse. På Disneys dejlige hoteller møder du lyslevende Disney-figurer og den verdensberømte Disney-gæstfrihed overalt.

Frisk alpeluft og idyl i Østrig

Gør ophold midt i Alperne og få ekstra ferieoplevelser med en overnatning på et ægte østrigsk gasthaus. Du bliver så frisk af bjergluften, at du får lyst til at jodle. Hotellet ligger kun 10 km syd for Salzburg, som er et besøg værd. I den lille by Puch kan du fx besøge det store friluftsbad eller prøve kræfter med windsurfing på de nærliggende søer. Hvis din hobby er golf, har du hele 8 golfbaner at vælge mellem inden for en overkommelig radius.

Vi har gjort det let for dig

Landgasthof Hess, Neuenstein-Aua
Charmerende bindingsværkshus med dejlige værelser og en...
Se mere og bestil her

Billige overnatningshoteller

Skal du bare have en ren og god seng, et badeværelse og en hurtig portion morgenmad, så er Hotel Roadhouse Kirchheim ca. 60 km syd for Kassel måske sagen for dig. Alle som skal på ferie sydpå kører gennem Sydtyskland, vi har derfor nøje udvalgt en række hoteller, som ligger langs ruten. Der er også rigtig gode priser på værelser med opredning til børn. Bestil dit overnatningshotel i god tid før din rejse, så du er sikker på at nå udhvilet frem til dit feriested og får mest muligt ud af din ferie.

Vores priser på overnatningshoteller er totalpriser

Når du søger blandt FDM travels udvalgte overnatningshoteller, får du både vist en pris pr. person pr. nat og den samlede totalpris.

Bemærk venligst, at vores viste priser på overnatningshoteller altid er totalpriser. Du får derfor aldrig ekstragebyrer oveni, når du bestiller et af vores overnatningshoteller. Med den totale prisgennemsigtighed får du dig hurtigt et overblik, så du kan vælge det overnatningshotel, der både passer til din rejserute og dit rejsebudget. Bestil dit overnatningshotel hjemmefra - så ved du, at rejsebudgettet holder.

Sådan bestiller du dit overnatningshotel

1. Overvej først hvor langt du vil køre og ad hvilken rute.
2. Vælg dit overnatningshotel fra listen med alle overnatningshoteller, som du kan sortere efter antal stjerner og navn. Liste med overnatningshoteller.
Husk du kan få vist på kort, hvor hotellet ligger.
3. Klik ”Læs mere og bestil her”.
4. Indtast dine rejsedatoer samt antal personer og værelser.
5. Indtast dine personlige oplysninger og betal med Dankort, VISADankort eller Euro/Mastercard.

Se vores overnatningshoteller til kør-selv-ferien

Denne side er udskrevet d. 6. december 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/tyrkiet/bodrum/krydstogt/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.