Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Modtag rejsetilbud hver uge

Tilmeld dig med det samme

Fornavn  
Efternavn  
E-mail  
Ja tak, jeg vil gerne modtage information, konkurrencer og rejserelaterede tilbud fra FDM travel A/S og Forenede Danske Motorejere (FDM).
Ja tak, jeg deltager i FDM travel A/S' løbende konkurrencer om lodtrækning af præmier og rejsegavekort ved at modtage e-mails med rejsenyheder og gode rejse-relaterede tilbud fra FDM travel A/S og Forenede Danske Motorejere (FDM). Jeg giver samtidig samtykke til, at FDM travel A/S og FDM må dele mine oplysninger med hinanden, og hver især og i fælleskab må bruge oplysningerne til at markedsføre sig over for mig.

Jeg kan når som helst framelde nyhedsbrevet og tilbagekalde samtykket.

Præmierne

Klar til at rejse? Krka i Kroatien

Vindere får svar direkte pr. e-mail.

Quizpræmierne - er rejsegavekort på beløb mellem 1.000 kr. og 15.000 kr. eller rejsegavekort til specifikke feriesteder. Vinderne findes ved lodtrækning blandt alle som har svaret rigtigt i den aktuelle quiz.

Vores rejsegavekort er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdato og kan ikke udbetales i kontanter. Ved endelig bestilling skal gavekortet afleveres/indsendes som dokumentation for gevinsten.
Du kan benytte gavekortet til køb på vores hjemmeside, men vi anbefaler, at du kontakter os på forhånd. Gevinsten er skattefri for dig.
Vi betaler alle afgifter til SKAT for dig.

Se quiz-vindersiden her
Se mere om lodtrækningen her

Vi opfører os pænt

 Vi opfører os pænt
Vi gør vores bedste for at sende et spændende nyhedsbrev - og inden for lovens rammer. Vi passer godt på dine oplysninger og du kan altid nemt framelde dig.

Sådan ændrer du din e-mail-adresse
Du kan selv ændre din e-mail-adresse og/eller dit navn via ændringslinket i bunden af alle vores nyhedsbreve. Har du ikke længere adgang til den tilmeldte e-mail-adresse, så send en mail til travelclub@fdm.dk, hvor du oplyser din gamle og din nye e-mail-adresse samt dit navn.

Sådan framelder du din e-mail-adresse
Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet, kan du framelde din e-mail-adresse via frameldingslinket i bunden af alle vores nyhedsbreve eller ved at skrive til travelclub@fdm.dk, hvor du oplyser din tilmeldte e-mail-adresse samt dit navn.

Læs mere her om beskyttelse af dine oplysninger, konkurrenceregler og statistik
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/rejsetilbud/paaske/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.