Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Hurtig prissøger

Tilbud på rejser

Pakkerejser med fly og hotel

Her kan du bestille pakkerejser med fly og hotel til storbyer, solrejser og rejsemål over hele verden. Indtast dine rejseønsker i søgeboksen og klik ”Søg rejse”. Så vælger du let din næste pakkerejse.

Rejser med fly og hotel = pakkerejser

Adagio Paris Montmartre
Aparthotel Adagio Montmartre ligger midt i der...
Se mere og bestil her

Paris med fly og hotel

Hver dag tilbyder vi billige flybilletter til Aéroport de Paris - Roissy Charles de Gaulle, der er den lufthavn, som de fleste danskere flyver til i Paris. Vælg herefter et af vores udvalgte hoteller på fx Montmartre, Montparnasse eller ved Champs-Elysées. Comfort Hotel Lamarck er fx et dejligt hotel i hjertet af Montmartre.
Se udvalgte hoteller i Paris

Rom med fly og hotel
Bestil en pakkerejser med fly og hotel til Rom. De fleste fly lander i Fiumicino, Leonardo Da Vinci Airport, som er den største lufthavn i Rom. I Rom kan du vælge alt fra et helt moderne hotel til smukt renoverede renæssancepaladser med gårdhave og tagterrasse. King Hotel er fx et dejligt mellemklassehotel tæt på Den spanske Trappe. Tagterrasse med udsigt ud over Rom.
Se udvalgte hoteller i Rom

London med fly og hotel
Uanset om du flyver til og fra Heathrow, Gatwick eller Stansted lufthavnen, har du gode transportmuligheder ind til centrum af London. Et godt og lækkert hotel, der ligger fredeligt ved Hyde Park og kun få minutter fra Oxford Street, er Corus Hyde Park. Hotellet eri en smuk Georgiansk bygning med moderne værelser.
Se udvalgte hoteller i London

Barcelona med fly og hotel
Det er nemt at bestille pakkerejser med fly og hotel og sige bon dia til Barcelona. Når du har fundet dit fly, kan du vælge mellem en lang række udvalgte hoteller i byens bedste kvarterer som Barri Gòtic, Eixample og El Raval. På Citadines Barcelona Ramblas bor du fx midt på Ramblaen og få meter fra det store marked, tapasbarer og de store varehuse.
Se udvalgte hoteller i Barcelona

New York med fly og hotel
Du vælger først en billig flybillet til fx John F. Kennedy eller Newark lufthavnen i New York. Herefter handler det om at finde et godt hotel på Manhattan. Vi har håndplukket en række hoteller, der gør din ferie i New York til en succes. Astor on the Park er fx et godt turistklassehotel direkte ved Central Park på Manhattans Upper West Side.
Se udvalgte hoteller i New York
Club Martha's
Club Martha's er et flot familieresort med en perfekt...
Se mere og bestil her

Mallorca med fly og hotel

Du kan vælge flybilletter til Mallorca alle ugens dage. Vi giver dig fuld fleksibilitet på pakkerejser. Ønsker du at være væk i fx 3, 5 eller 10 dage og finde en dejlig feriebolig, så skal du bare indtaste dine rejseønsker i søgeboksen øverst til højre. Du lander i Palma de Mallorca, der byder på den lækreste tapas, den imponerence katedral Le Seu og masser af stemning. Derfra kan du fortsætte til dit yndlingssted. Er det Alcudia eller måske østkysten med Cala d’Or?
Læs mere om Mallorca
Se udvalgte hoteller på Mallorca

Gran Canaria med fly og hotel
Du kan rejse til Gran Canaria året rundt, men solskinsøen tiltrækker flest danskere i vinterhalvåret. Du kan rejse på den ugedag, der passer dig bedst og finde præcis den feriebolig der opfylder dine behov. Er det en feriebolig til dig og din bedre halvdel eller til hele familien, så finder du det her. Læs mere om Gran Canaria
Se udvalgte hoteller på Gran Canaria

Dette er bare nogle få eksempler på solrejser med fly og hotel. Du kan finde mange flere solrejser til fx Costa del SolTenerife, Kreta, Maderia, Malta og Phuket. Find flere solrejser her

Fordele ved pakkerejser

Kombinere fly og hotel og du er beskyttet af Pakkerejseloven

Hvis du bestiller dit fly og hotel samlet hos FDM travel, er du beskyttet af Pakkerejseloven. Når du selv går online og sammensætter din rejse med fly og hotel får du samtidig fuld fleksibilitet i forhold til tidspunkter og rejsedage. Du kan ubesværet sammenligne de forskellige priser og vælge præcis den rejse, der passer til dine rejseplaner og rejsebudget.
Sammensæt selv dine pakkerejser med fly og hotel

Sammensæt selv dine pakkerejser med fly og hotel

Hvis du fx planlægger en storbyferie kan det ofte være besværligt først at tage stilling til, hvilket fly, du skal flyve med og dernæst hvilket hotel, du skal bo på. Mulighederne er mange og hvilken kombination af fly og hotel skal du så vælge? I FDM travels online rejse bestilling gør vi det let for dig at sammensætte den rigtige rejse til din favoritby. Inden du bestiller, får du nemlig detaljerede informationer om de relevante fly og hoteller, så du på en let og overskuelig måde kan træffe et kvalificeret valg.

Vælg dit fly ud fra pris, flyselskab og rejserute

Når du bestiller en pakkerejse med fly og hotel hos FDM travel, så starter du først med at vælge dit fly. Listen over fly sorterer vi efter pris, så vi altid viser dig det billigste fly først. Ved samtlige fly angiver vi tydeligt flyselskabets navn, afgang- og ankomsttid, flyrute (direkte eller med mellemlanding) og samlet rejsetid. Klik ”Bestil” ud for det fly, der passer til dine rejseplaner.

Vælg dit hotel ud fra tekstbeskrivelser, farvefotos og placering på kort

Når du har valgt dit fly, viser vi dig en liste over de ledige hoteller, der passer til din flyrejse. Når du skal vælge et hotel, får du detaljerede tekstbeskrivelser af de faciliteter, som det enkelte hotel tilbyder dig. Her kan du bl.a. læse om værelsesindretningen og hotellets generelle serviceniveau ligesom vi også oplyser, hvilke attraktioner, der ligger i nærheden af det enkelte hotel. Vi viser dig også store farvefotos af hotellerne. Og sidst men ikke mindst viser vi dig, hvor det enkelte hotel ligger på gode, overskuelige kort.

Sorter hotellerne efter stjerner, navn eller pris

Ethvert hotel i vores hotelliste er tildelt mellem 1-5 stjerner, der går fra budget til luksus. Vi giver dig altid mulighed for at sortere vores hoteller efter antal stjerner, hvilket gør det lettere at vælge, hvis du fx kun ønsker at bo på et 3-stjernet eller 4-stjernet hotel. Leder du efter et bestemt hotel, kan du sortere vores hoteller efter navn i alfabetisk rækkefølge. Er du der imod blot ude efter det billigste hotel på destinationen, så kan du sortere hotellisten efter pris. De forskellige sorteringsmuligheder giver dig overblik og gør det let at udvælge det hotel, som passer til dig.

Vores priser på fly og hotel er totalpriser

Når du bestiller en rejse med fly og hotel får du altid vist den samlede totalpris, inden du betaler. Vores totalpriser er din sikkerhed for, at der aldrig kommer ekstragebyrer oveni, når du bestiller en rejse med på fly og hotel. Med den totale prisgennemsigtighed får du hurtigt et overblik, så du vælge kan den rejse, der passer til dit rejsebudget.

Sådan bestiller du pakkerejser med fly og hotel

  • Vælg først dit afrejsested og destination.
  • Vælg dine afrejse- og hjemdatoer samt antal personer.
  • Klik ”Søg rejse”.
  • Vælg først dit fly i den viste liste, som er sorteret efter pris. Bemærk, at alle priser er inklusive alle skatter og afgifter.
  • Vælg dernæst dit hotel i listen over hoteller, som du kan sortere efter antal stjerner, pris og navn.
  • Indtast dine personlige oplysninger og betal med Dankort, VISADankort og/eller Euro/Mastercard.

Afbestillingsforsikring

Du bør altid overveje at købe en afbestillingsforsikring, når du bestiller en rejse med fly og hotel. For et relativt begrænset beløb kan du nemlig sikre dig mod ubehagelige økonomiske overraskelser, fx annullering som følge af akut opstået sygdom. Når du bestiller fly og hotel hos FDM travel giver vi dig mulighed for at tilvælge en afbestillingsforsikring, hvis du ønsker det.

Rejseforsikring

FDM travel anbefaler også, at du tegner en årsrejseforsikring fra Europæiske Rejseforsikring, så du er sikret på en række områder, hvor det gule sygesikringskort ikke dækker. Det gælder fx ved sygeledsagelse, tilkaldelse, hjemkaldelse, bagageforsinkelse, kompensation for ødelagt ferie p.g.a. sygdom m.m. Når du bestiller fly og hotel hos FDM travel giver vi dig mulighed for at tilvælge en rejseforsikring, hvis du ønsker det.

I hvilke lande kan du bestille fly og hotel?

Hos FDM travel kan du bestille pakkerejser med billige fly og gode, velplacerede hoteller i langt de fleste storbyer verden over. Vi tilbyder fx rejser med fly og hotel i samtlige europæiske storbyer. Du kan også bestille pakkerejser med fly og hotel på de fleste oversøiske destinationer som fx USA, Canada, New Zealand, Australien, Thailand, Malaysia og Singapore. Finder du mod forventning ikke det fly eller hotel, som du søger på din destination, er du altid velkommen til at ringe til en af vores rejsekonsulenter på tlf. 70 11 60 11 og forhøre dig om andre muligheder.

Start nu! Det er let at bestille din pakkerejse med fly og hotel

Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.