Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Hoteller i hele verden

Her finder du superpriser på hoteller i hele verden - se spotpriser på overnatning på populære rejsemål. Eller udfyld søgeboksen og klik ”Søg hotel”. Så vælger du blandt 60.000 udvalgte hoteller fra budget til luksus.

FDM travel er hotel-specialist og vi udbyder kun centrale kvalitetshoteller med høj kunde-tilfredshed og lave priser. Book dit hotel og en sikker feriesucces her.

Vores hoteller er totalpriser

Når du søger blandt FDM travels hoteller får du både vist en pris per nat per person og den samlede totalpris. Bemærk venligst, at vores viste hotelpriser altid er totalpriser.

Det er din sikkerhed for, at der aldrig kommer ekstragebyrer oveni, når du bestiller et af vores hoteller.

Med den totale prisgennemsigtighed får du et hurtigt et overblik, så du kan vælge det hotel, der passer til dit rejsebudget.

Vi anbefaler-hotel

Hos FDM travel arbejder vi hele tiden på at hjælpe dig med at finde det rette hotel.

Derfor har vi på forhånd udvalgt en række hoteller, som vi kalder "Vi anbefaler-hotel" ud fra en samlet vurdering af hotellets pris, kvalitet og beliggenhed.

"Godt til prisen" hoteller er markeret med et symbol i hotellisten. Udfyld søgeboksen øverst til højre og find "Vi anbefaler-hoteller" til din ferie - let og enkelt.

Brug vores rejsespecialister

Finder du mod forventning ikke det eller de hoteller, som du søger på din destination, er du altid velkommen til at ringe til en af vores rejsekonsulenter på tlf. 70 11 60 11 og forhøre dig om andre muligheder.

Vores rejsekonsulenter er specialister, som kender destinationer og hoteller grundigt og ofte kan de anbefale dig et konkret hotel, som de selv har besøgt.

Sådan kontakter du os

Hoteller og afbestillingsforsikring

Du bør altid overveje at købe en afbestillingsforsikring, når du lejer et af vores hoteller til fx et weekendophold. For et relativt begrænset beløb kan du sikre dig mod ubehagelige økonomiske overraskelser, fx annullering som følge af akut opstået sygdom.

Når du bestiller et vores hoteller kan du tilvælge en afbestillingsforsikring, hvis du har lyst. Dette gælder også, hvis du bestiller et af vores hoteller online.

Hoteller og rejseforsikring

FDM travel anbefaler, at du tegner en årsrejseforsikring fra Europæiske Rejseforsikring, så du er sikret på en række områder, hvor det gule sygesikringskort ikke dækker.

Det gælder fx ved sygeledsagelse, tilkaldelse, hjemkaldelse, bagageforsinkelse, kompensation for ødelagt ferie p.g.a. sygdom m.m.

Når du bestiller hoteller hos FDM travel kan du tilvælge en rejseforsikring, hvis du har lyst.

Pakkerejseloven

Hvis du køber både hotel og flybillet samtidig, så er du dækket af Pakkerejseloven. Det giver en god sikkerhed for jeres ferie. Og derfor er det en god idé at købe både hoteller og flybillet samtidig.

Hvis du vil høre mere pakkerejseloven, vores hoteller og om dine muligheder for at få den bedst mulige ferie, så grib telefonen og få en snak med en af vores rejsespecialister.

Vi sidder klar på 70 11 60 11.

Du vælger let det rigtige hotel

Hvis du fx holder ferie i en storby, kan det ofte være besværligt at finde lige nøjagtigt de hoteller, der lever op til dine ønsker om pris, komfort og beliggenhed i byen. I mange storbyer ligger der nemlig flere hundrede hoteller, og hvilket hotel skal du så vælge? I FDM travels online hotel bestilling gør vi det let for dig at vælge de rigtige hoteller. Inden du bestiller, får du nemlig detaljerede informationer om samtlige hoteller, så du altid kan træffe et kvalificeret valg.
Vælg hoteller ud fra tekst, farvefotos og placering på kort

Vælg hoteller ud fra tekst, farvefotos og placering på kort

Når du skal udvælge et af FDM travels hoteller får du detaljerede tekstbeskrivelser af de faciliteter, som det enkelte hotel tilbyder dig. Her kan du bl.a. læse om værelsernes indretning og hotellets serviceniveau ligesom vi typisk oplyser, hvilke attraktioner, der ligger i nærheden af hotellet.

I vores online hotel booking viser vi dig også store farvefotos af vores hoteller og hotelværelser. Og sidst men ikke mindst viser vi dig, hvor hotellerne ligger på gode, overskuelige kort.

Sorter dine hoteller efter stjerner, navn eller pris

I FDM travels online hotel bestilling grupperer vi vores hoteller efter stjerner. Samtlige hoteller er tildelt mellem 1-5 stjerner fra budget til luksus. Du kan til enhver tid sortere vores hoteller efter antal stjerner, hvilket gør det lettere at vælge, hvis du fx kun er ude efter 3-stjernede eller 4-stjernede hoteller.

Leder du efter et bestemt hotel, kan du sortere vores hoteller efter navn i alfabetisk rækkefølge. Er du der imod blot ude efter de billigste overnatningshoteller på destinationen, så kan du sortere hotellisten efter pris. De forskellige sorteringsmuligheder giver dig overblik og gør det let at udvælge de hoteller, som passer til dig.
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/14-dage-paa-kalymnos-i-graekenland-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.