Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Andre rejsemål i Italien

Fly til Firenze

Her kan du bestille dit fly til Firenze. Se prisoversigt nedenfor og vælg blandt de bedste priser på fly til Firenze. Find også flybilletter til andre destinationer.

Guide til Firenze lufthavn

Når du rejser med fly til Firenze, lander du i lufthavnen Amerigo Vespucci, som er opkaldt efter den italienske opdagelsesrejsende med samme navn. Lufthavnen er den største i Toscana og håndterer ca. 5 mio. passagerer årligt. Lufthavnen ligger blot 4 km fra Firenze by.
Det er også muligt at tage til Firenze via lufthavnene i Pisa og Bologna.

Amerigo Vespucci lufthavn i Toscana

Navn: Aeroporto di Firenze, Amerigo Vespucci
Adresse: Via del Termine, 11, 50127 Firenze, Italien
Tlf.:  +39 055 30615
Website: www.aeroporto.firenze.it
IATA kode: FLR
 
Flyvetider til Firenze lufthavn:
Der er ingen direkte fly til Firenze – flyvetider varierer.
 
Tidszone: UTC +1 (CET)

Oversigtskort over Amerigo Vespucci lufthavn

Klik på oversigtskortet over Amerigo Vespucci lufthavn

Transport til og fra Amerigo Vespucci lufthavn

Transport til og fra Amerigo Vespucci lufthavn
Amerigo Vespucci lufthavn ligger kun ca. 4 km uden for byen, så transporttiden er minimal. Når du lander med fly til Firenze, har du kun ca. 15 min. til centrum. 

Med tog
En overdækket gangsti på ca. 40 meter forbinder lufthavnen med banegården. Herfra kører der direkte tog til Pisa Central Station, hvorfra der er adgang til hele det italienske jernbanenet.

Med bus
Der kører lufthavnsbusser - "Volainbus"- mellem lufthavnen og busterminalen Sita i Firenzes centrum hver dag mellem 5:30 og 23:30. Turen tager ca. 20 minutter og bussen har stoppested udenfor ankomsthallen.

Bus 3 fra CPT Firenze kører mellem lufthavnen og centrum i Pisa hvert 20. minut. Fra lufthavnen standser bussen flere steder på køreturen – blandt andet Pisa Central Station og Piazza Vittorio Emanuele. Billetten gælder i en time i hele bynettet og koster mindre end € 1.

Med taxa
Hvis du vælger at tage en taxa ind til Firenze fra lufthavnen, så ligger prisen på cirka. € 15 – 20, og turen tager ca. 15-20 min.

Billeje
Vi anbefaler ikke at leje en vil, hvis du har planer om at opholde dig i selve Firenze by hele ferien.
Ønsker du at opleve Toscana på egen hånd, eller bor du en smule uden for Firenze er det til gengæld en god idé med en lejet bil – enten for en enkelt dag eller to, eller for hele ferien. Toscana er et fantastisk sted at køre rundt i bil, og der ligger mange andre spændende byer ud over Firenze. Bestil en bil hos FDM travel samtidig med din booking af flybilletter til Firenze.

Fordele og ulemper ved Amerigo Vespucci lufthavn

Fordele: Velfungerende lufthavn med alle de services og faciliteter, du kan forlange af en international lufthavn. Find sofistikerede smykker hos Elegance Line eller mode hos butikkerne Made in Italy og Conte of Florence. Hvis man trænger til lidt at spise, anbefales det at besøge A-Café og My Chef.

Leder du efter mere end billige flybilletter til Firenze?

Ponte Vecchio i Firenze
Hoteller i Firenze - Vi hjælper dig med at finde det rette hotel i Firenze - uanset om du leder efter et billigt hotel i Firenzes historiske centrum, nær Duomo, Piazza della Signoria eller byens berømte katedral.
Rejser til FirenzeRejs til renæssancebyen Firenze og nyd byens storslåede arkitektur, gode shoppingmuligheder og kunsthistoriske samlinger.
Rejsetips om FirenzeVi har i alt over 5000 rejsetips. Læs de bedste rejsetips fra andre danske turister i Firenze.

 

Flybilletter til andre populære rejsemål

Italien: Milano, Rom, Venedig
Storbyer: Amsterdam, Barcelona, Berlin, London, Paris, Wien

Læs mere om rejser til Firenze


Rejser til Firenze
Billeje i Firenze
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/frankrig/den-franske-riviera/underholdning/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.