Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 3.000 kr.

Andre rejsemål i Italien

Rejser til Piemonte

Her kan du bestille din rejse til Piemonte i Italien. Udfyld din rejseperiode i søgeboksen og klik ”Søg rejse”. Så vælger du blandt et stort udvalg af ferieboliger i Piemonte.

Piemonte - landet ved bjergets fod

Romerne kaldte Piemonte for "landet ved bjergets fod". Det er en meget passende beskrivelse, for området ligger frodigt og bakket syd for de italienske alper og er i dag verdensberømt for sine super rødvine Barolo og Barbaresco.

Omkring byen Asti kommer Asti Spumante, en af de bedste italienske mousserende vine. Piemonte er ideelt for den aktive, der gerne vil cykle eller vandre, og der er hverken langt til alperne i Aostadalen eller til den liguriske kyst med den italienske Riviera.
Fattoria la Quercia Rossa
En god oplevelse venter på Agriturismo La Quercia Rossa....
Køb-tideligt rabat: 5%
Bestil senest 01. april og få 5% rabat på dit ophold. 
 
Se mere og bestil her

Vinstokke, oliven og Chardonnay

Landskabet er bakket med vinstokke og der er imponerende middelalderborge overalt, som vidner om hvor vigtig egnen har været set i historisk lys.

Der er mange mindre landsbyer, hvor der kan købes nybagt brød, god olivenolie, sprøde grøntsager og dugfrisk frugt - eller de gode vine og egnens anden specialitet de hvide trøfler.

I september høstes druerne Chardonnay først på måneden, herefter Moscato og Dolcetto. Sidst på måneden høstes Barbera. I starten af oktober høstes endnu Barbera druerne.

Billeje i Italien

Sammen med vores samarbejdspartnere giver vi dig den bedst mulige billeje, når du rejser til Italien. Du kan nemt og overskueligt bestille billeje online på nedenstående link:
Lej en bil i Italien

Start nu! Det er let at bestille din rejse til Piemonte

Se liste med udvalgte ferieboliger i Piemonte
Se ferieboliger på kort over Piemonte
Denne side er udskrevet d. 26. oktober 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/san-francisco/holiday-inn-golden-gateway.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.