Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Rom

 • Gensyn med den evige stad

  (Bedømt af 19 personer)
  Den flimrende sommersol siver ind gennem mine persienner på Nørrebro, og da jeg ruller persiennen op hilser solen mig godmorgen og de gyldne stråler rammer mit ansigt.
  Se hele rejsetippet
 • Kulturskatkammer eller kliché pasta by?

  16.01.14: Sascha Anthony
  Den italienske tjener byder smilende velkommen på både sit modersmål og derefter på engelsk, til den lille charmerende restaurant Giolitti på den brostensbelagte Via Del Corso, en af de berømte gader i midtpunktet af Italien, nemlig Rom.
  Se hele rejsetippet
 • Gode spisesteder

  (Bedømt af 3 personer)
  28.11.13: Anni Buch Hansen
  Rom er en fantastisk by at besøge, men fuld af "turistfælder" fsv angår spisesteder.
  Gå i en stor bue uden om de steder, der lokker med turistmenuer og de steder, hvor der står nogen udenfor og lokker dig ind.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Rom

Essensen af pizza!
Rejsetips indsendt af:
Amalie
København
20. sept. 2009

Essensen af pizza!

Den romerske pizza er legendarisk - og nu er det ultimativt bedste pizzasted fundet! 20.000 romere kan vel ikke tage fejl :-)

Neonrør og hvide kitler...

Der er en flouriserende lys grøn på de glatte vægge. Et hidsigt neonlys fra de blotterede rør i loftet. En ældre dame tager imod ved en glasdisk - hun har hårnet og en hvid kittel. DETTE er ikke et hospital. Det er Roms bedste pizzarestaurent.

Alle arkitekturstuderende på uni kender det. Alle stipendiater på Det Danske Institut for Videnskab og Kunst i Rom kender det. Det er så populært at man nogle aftner må trække et nummer i døren og ruste sig med en god portion tålmodighed, for overhovedet at komme indefor. Men det er det hele værd.

Her får du Roms bedste romerske pizza. Friske råvarer og tilberedt af hele pizzeriaets familie. Man kommer hurtigt ind og hurtigt ud - af respekt og forståelse for de mange der vil til. Det er et af de skønneste, grønneste og mest hjertevarme steder i Rom

Sådan finder du pizzeriaet
Via Flaminia, gå væk fra Piazza del Popolo, forbi marineministeriet, så kommer det lille sted på venstre hånd - kend det på romerne, der tålmodigt venter :-))

Restauranter

Kommentarer til rejsetips om Rom

Du må sige om ikke det var det hele værd?!

23/09 2009 Amalie
God fornøjelse til dig - håber du får en god tur ;-)

Test udføres i næste uge

22/09 2009 Kerstin
20.000 romere! Det må være en lang kø, men jeg vil forsøge at komme forrest. Livet er for kort til dårlige pizzaer i Rom, så jeg tester i næste uge, og melder tilbage, når jeg er kommet hjem.

Capricciosa kan anbefales :-)

22/09 2009 Amalie
- og capricciosaen kan anbefales! God fornøjelse

OK tak

21/09 2009 Jenny
Tak for det hurtige svar - nu kan jeg finde dit pizzeria i Rom!

Selvfølgelig

21/09 2009 Amalie
Mine ben kender stedet - har prøvet at finde det på googlemaps - vejen hedder Via Flaminia og går fra Piazza del Popolo og væk fre centrum. Det hedder Il Buchetto. Og adressen er: 119 Via Flaminia, Roma, 00196 Rigtig god fornøjelse - og huske at der er lukket om tirsdagen.

Hvad hedder Pizzeriaet i Rom?

21/09 2009 Jenny
Hej Amalie, Det lyder som noget af et himmelsk pizzeria du har fundet i Rom :-) Kan du huske præcist hvad pizzeriaet hedder eller den præcise adresse? Så vil jeg nemlig prøve at kigge forbi, når jeg skal på en forlænget weekend i Rom i min efterårsferie. kh Jenny - en stor Rom elsker :-)
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Rom

Hoteller i Rom
Rejser til Rom
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.